Моята кошница
свежо

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Standard Edition PC

Каталожен номер: 3088545
119.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Ubisoft представя Tom Clancy's The Division 2, продължението на успешната серия, което ще преобърне представите, създавайки едно ново gaming изживяване. Унищожителната епидемия, завладяла Ню Йорк,  дава свободата на абсолютния хаос. The Division, един таен екип от агенти, влиза в действие с една единствена цел, да възстанови реда и да спре гражданската война преди още да е започнала и унищожила всичко. Готов ли си да станеш член на The Division и да спасиш света?

Turbo-X
 
 
Покажи стойността си

След като изпълниш главната мисия, получаваш достъп до нови специалности, чрез които ще развиеш персонажа си и ще откриеш нови знания. По този начин ще придобиеш нови способности и ще можеш да използваш нови функции, които ще ти помогнат да увеличиш ефективността на твоя играч! Достатъчно силен ли си, за да станеш demolitionist, sharpshooter и survivalist?

 
 
Обновена Dark Zone

Най-тъмната зона на картата, Dark Zone, е едно от най-добрите места, на които можеш да откриеш оборудване. Успоредно с това, в тази зона, страхът от предателство се увеличава, тъй като всеки може да се обърне срещу теб, за да ти открадне оръжията. В тази зона, в която адреналинът се повишава, всеки гледа своя собствен интерес. Подготвен ли си да отвърнеш на удара?

Характеристики
    • Тип игра Shooter
    • Конзола PC
    • PEGI Rating 18+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >