Моята кошница

Activision Crash Bandicoot N Sane Trilogy Playstation 4

Каталожен номер: 2645475
79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Любимият Crash Bandicoot се завръща, пълен с енергия и магия и готов за танци в играта Ν Sane Trilogy. Сега можеш да се насладиш на изключителното изживяване Crash Bandicoot както никога преди. Тичай, прави големи скокове и още много изключителни движения, за да преодолееш епичните предизвикателства и приключения на трите игри Crash , Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back  и Crash Bandicoot: Warped. Изживей отново всичкии любими моменти Crash с напълни remastered HD графики и се приготви за безкрайни часове на забавление.

Crash bandicoot
 

Спаси животните от Dr. Neo

Dr. Neo Cortex има план да завкладее света и иска да създаде генетично модифицирани животни. Поради тази цел, той отвлича животни, но по грешка сред тях и е приятелката на Crash Bandicoot! Поеми контрол над Crash, тичай, скачай и изследвай 30-те нива на три различни острова в Австралия. Само ти можеш да помогнеш на Crash да спаси животните и приятелката си и да неутрализира Dr. Cortex.

 

Стани Crash

Dr Neo Cortex се завръща и иска да спаси света. За да реализира плана си, той търси помощта на Crash Bandicoot. Но действително ли иска това или просто се опитва да изиграе Crash? Може ли Crash да победи отново или ще стане заложник в зоологическата градина на Cortex Във 2-рото приключение на Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ще откриеш по-големи зони със свободни движение 3D, нови animations, една цялостна серия от многоцветни герои и изключтелни луди движения Crash. Този път Crash не се шегува!

 

Crash Bandicoot Warped

Наслади се на едно напълно различно приключение Crash и пътувай във времето! Нов gameplay, подводен риболов, разходка с мотоциклет, едно бебе T-Rex, полети със самолет! Играй като Coco! Тичай по дължината на Великата Китайска стена върху един тигър, прави джет-ски и още много изненади! Демонстрирай възможностите си със Super-charge Body Slam, Super Slide, двоен скок и още много други. Новите врагове като Ука Ука, Ν tropy, един заплашителен Dingodile и естествено, завръщането на някои любимци като Ν Gin и Tiny.

Характеристики
    • Тип игра Platform
    • Конзола Playstation 4
    • PEGI Rating 3+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >