Моята кошница

Nintendo Labo VR Kit Starter Set + Blaster Nintendo Switch

Каталожен номер: 3179257
79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Специално създадените комплекти на Nintendo Labo от новата серия интерактивни игри за Nintendo Switch* са тук, за да предизвикат изобретателността, проницателността и фантазията на малки и големи.

В комбинация с Nintendo Switch ти предоставят всички необходими материали и технологията, от която се нуждаеш, за да създаваш изключителни Do-It-Yourself конструкции от листове картон, комбинирайки цифровата с аналоговата игра.

Toy-Cons, както се наричат тези картонени конструкции, превръщат Joy-Con контролерите на Nintendo Switch в smart играчки, като например: пиано, къща, автомобил, мотоциклет, робот, дори и въдица. Придружават се от mini-games, превръщайки централния модул на Switch – тоест дисплея – в «контролен център», чрез който потребителят взаимодейства с периферията.

 

*Конзолата Nintendo Switch се продава отделно (не се включва в опаковката).

Turbo-X
 
 
Забавно и образователно

С Nintendo Labo всяко творение се превръща в една образователна игра, комбинирайки креативността и забавлението. Открий начините, по които работят Toy-Cons и много скоро ще създадеш твои фантастични шедьоври от прости материали, придавайки живот на игрите си!

 
 
Събуди твореца в себе си!

Starter Set е добро начало, за да влезеш в света на Nintendo Labo VR и да откриеш нови хоризонти! Nintendo Labo: VR Kit – Starter Set + Blaster включва софтуера Nintendo Switch и всички компоненти, за да създадеш Toy-Con VR Goggles (очила) и Toy-Con Blaster (оръжие), както и Screen Holder и Safety Cap!

Характеристики
    • Тип игра Puzzle
    • Конзола Nintendo Switch
    • PEGI Rating 7+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >