Моята кошница

Ubisoft Assassin's Creed Rebel Collection Nintendo Switch

Каталожен номер: 3371689
59.99 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Изживей тръпката от приключенията в отличената с награди игра  Assassin's Creed   Το Assassin’s Creed: The Rebel Collection ти предоставя две acton-packed игри и една single-player DLC.  Превърни се в краля на пиратите на Карибите в Assassin’s Creed IV Black Flag или се преваплъти в ловеца на глави в Assassin’s Creed Rogue. Съдържа още режимите Handheld Mode, HD Rumble, Touch Screen Interface, Optimized HUD και το Motion Control Aiming.

Turbo-X
 
 
Изживей приключението в един необятен свят!

Наслади се на златната епоха на пиратите и стани част от тяхната империя. Превърни се в Edward Kenway, най-известният пират на Карибите и се впусни в древна битка между рицарите Templar и Асасините.  

 
 
Една различна история! 

В хаоса на войната между французи и индианци, пътят на един мъж ще определи бъдещето на американските колонии! Влез в ролята на Patrick Cormac и се превърни във верен член на Ордена на Ассасините и един безпощаден ловец на глави - убиец! Започни едно вълнуващо приключение в Америка и в студените води на Атлантическия океан, като влезеш за първи път в историята на играта в обувките на ма един рицар Templar.

Характеристики
    • Тип игра Adventure
    • Конзола Nintendo Switch
    • PEGI Rating 18+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >