Моята кошница

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard Red with Slim Pen 2

Тънка, магнитна клавиатура, за да се наслаждаваш на скорост и усещане за класическа клавиатура! В комплект с новия Surface Slim Pen 2!
Каталожен номер: 3982459
549.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 28.36 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Добави доза лукс към живота си, към работата си, с клавиатурата Surface Pro Signature на Microsoft. Разполага с покритие от италианска алкантара, така че е изключително приятна на допир, независимо дали пишеш, или просто ръцете ти отпочиват върху нея.

С магнитен контакт за по-голяма стабилност, ергономичен дизайн, голям trackpad и специално място, което осигурява зареждане за Surface Slim Pen 2, отличава се с уникалната си ергономия, като успоредно с това подобрява цялостната картина на Surface Pro 8 и Surface Pro X, благодарение на мекото и луксозно покритие от италианска алкантара. Surface Pro Signature keyboard предоставя full-keyboard изживяване с механични клавиши.

Използвай я като капак, за да защитиш дисплея и да ограничиш консумацията на батерията. Вземи заедно с нея и Surface Slim Pen 2. Съхранявай го в клавиатурата, зареждайки го едновременно с това, за да е винаги на твое разположение!

 
Microsoft Surface Pro Signature Keyboard Red
 
 
Уникално изживяване при писане.
Клавиатурата Surface Pro Signature на Microsoft е високотехнологична premium клавиатура, която ти позволява да работиш точно както с лаптоп. С по-голямо разстояние между клавишите и trackpad, работата и браузването придобиват невероятна точност.
 
 
Превърни твоя Surface в лаптоп!
Работи навсякъде, превръщайки твоя Surface в истински лаптоп! Просто свържи клавиатурата магнитно със Surface Pro 8 или Surface Pro X, отвори kickstand и имаш компютър на мига. Surface Slim Pen 2 си има място, като едновременно с това се зарежда, за да си винаги в челните редици на креативността. 
 
 
Интуитивно създаване
Пиши и скицирай с естествено усещане. С новата писалка Surface Slim Pen 2 с тънък профил за удобен захват, можеш да пишеш и рисуваш като в тетрадка. Дай наклон, за да създадеш сенки в скиците си като с молив.

Характеристики
    • Тип Клавиатура + Pen
    • Клавиатурна подредба Английски език
    • Цвят Червен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >