Моята кошница

Razer Huntsman Mini 60% Opto Linear Red

Уникалните характеристики Razer сега в размер Mini! С Razer Optical Switches за висока скорост и устойчивост, както и технология Chroma!
Каталожен номер: 4336380
279.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 49.29 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Влез в ново измерение с Razer Huntsman Mini – компактна gaming клавиатура (60%), която включва оптични суичове на Razer (Razer™ Linear Optical Switch – Red) и победи конкуренцията, където и да се намираш. Изключително мобилна и идеална за настройки от всякакъв тип - особено когато пространството е ограничено - предизвиква те да изпиташ луксозното усещане на клавиатура Razer в малки размери.

Запазвайки луксозната (алуминиева) конструкция, естетиката и повечето от функциите на клавиатурите на известната компания, Razer Huntsman Mini ще ти даде предимство пред конкуренцията благодарение на Razer Optical Switches. Тяхната оптична технология активира клавишите по-бързо и с абсолютна прецизност (с точка на активиране на 1,5mm, суичовете от този тип се активират 30% по-бързо от традиционните механични суичове). Освен това животът на суичовете на Huntsman Mini е много по-дълъг от този на традиционните механични суичове.

И всичко това в комбинация с технологията Chroma, която ти позволява да избираш осветлението на клавиатурата от 16,8 милиона комбинации. Разбира се, разполага и с вградена памет за запазване на настройките.
Razer Huntsman Mini Keyboard
 
 
Доминирай в нов мащаб!
Razer Huntsman Mini е 60% от размера на една стандартна gaming клавиатура, за да се побира лесно в раница и да пасва дори на "setups" с ограничено пространство. Razer Clicky Optical Switches обещават по-бърза активация и изключителен feedback, като повишават нивото на gaming.
 
 
60% Form Factor
Razer Huntsman Mini няма реда функционални клавиши, групата клавиши Home или нумерична клавиатура (Numpad), но не ѝ липсва функционалност, тъй като всичко изредено е налично чрез вторични функции и шорткъти, които са отпечатани отстрани върху keycaps. Самите капачки на клавишите (keycaps) имат покритие с отлично качество, което издържа във времето.
 
 
Когато пространството е лукс
Razer Huntsman Mini е идеална за "минималистични" настройки или за ситуации, в които пространството е лукс. Не позволявай на ограниченото пространство да определи изхода от битката. С Razer Huntsman Mini ще превърнеш недостатъка в предимство! Разбира се, благодарение на малкия си размер, може лесно да се транспортира и да те следва, където и да отидеш.
 
 
С onboard памет!
Можеш да вземеш настройките си навсякъде, съхранявайки до 5 различни профила за клавитурата, без необходимост от софтуер, като можеш да направиш още повече настройки с използването на светлинни ефекти Razer Chroma RGB.
 

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Тип Клавиатура
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Регулиране на височина Да
    • Клавиатурна подредба Английски език
    • Други характеристики Razer Optical Red Switches. Механични клавиши
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >