Моята кошница

Steel Series Keyboard Apex 7 TKL Ghost Edition

Механична клавиатура tenkeyless със суичове SteelSeries Red Mechanical Gaming, корпус от алуминиева сплав, USB Passthrough и динамична подсветка на клавиш!
Каталожен номер: 4336348
359.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 27.52 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Apex 7 TKL GHOST на SteelSeries е издръжлива клавиатура, създадена както за ентусиазирания геймър, така и за взискателния професионалист. Благодарение на tenkeyless дизайна, което води до по-малки размери, имаш повече място на бюрото и следователно движенията ти с мишката могат да бъдат по-удобни.

Базирана на механичните суичове Red Mechanical Gaming Switches на SteelSeries, предлага върхова производителност във всяка игра и голяма издръжливост (до 50 милиона клика). Изработена от алуминиева сплав от серия 5000, Apex 7 TKL GHOST е издръжлива, за да отговори на изискванията на геймърите.

Интегрира smart OLED дисплей за нотификации on-the-fly, порт USB Pass-through, иновативно насочване на кабела и динамично RGB осветление. Съвместима със софтуера на SteelSeries Engine, дава възможност да създаваш сложни цветови комбинации в движение и да ги приспособяваш така, че да отговарят идеално на твоето настроение или на gaming конфигурацията ти.

SteelSeries Apex 7 TKL
 
 
Изборът на шампионите
Професионалните геймъри избират клавиатури TKL (tenkeyless), които са с малки размери, тъй като липсва numpad. По-малките размери водят до повече пространство на бюрото за по-големи swipes с мишката и повече удобство по време на игра.
 
 
Механични суичове SteelSeries Red
Механичните суичове SteelSeries Red Mechanical Gaming са проектирани с мисъл за висока производителност. Разполагат с медни контакти, прозрачни капачки Double Shot PBT PrismCaps за изключителна издръжливост и демонстрират копринено линейно действие (45 cN минимална сила и 2mm дълбочина на точката на задействане). В същото време те предлагат гаранция за отлична работа за 50 милиона кликвания, осигурявайки безпроблемна игра през целия им живот.
 
 
OLED дисплей
Един завършен команден център, който показва полезна информация за регулиране на настройките, промяна на профили и преглед на актуализации в реално време. Това означава, че можеш да се съсредоточиш върху играта си, без да се разсейваш, тъй като клавиатурата ти показва всеки важен детайл.
 
 
Устойчивост на времето
SteelSeries, оставайки вярна на своето наследство, създава механични gaming клавиатури, изключително здрави, за да издържат на времето и ежедневната употреба. Рамката на клавиатурата е изработена от авиационен алуминий, като по този начин предлага особено стабилна основа за механичните суичове. Алуминиевата сплав от серия 5000 осигурява здравината, от която се нуждаеш.
 
 
Магнитна опора за китките
Перфектният компонент за клавиатура, просто магнитно решение за лесна и сигурна връзка, отлична опора за дланите и китките, както и издръжливо меко покритие, за да можеш да пишеш и да се наслаждаваш на любимите си игри възможно най-дълго, без да се уморяваш.
 
 
Специални мултимедийни клавиши
Един "clickable" метален скрол и бутонът за мултимедия на клавиатурата ти позволяват да регулираш силата, да променяш яркостта, да правиш "rewind, skip, pause" на любимите си музикални парчета и да изпълняваш различни команди - в реално време - всичко с натискането на един бутон!
 
 
Динамично RGB осветление
Подсветката на Apex 7 TKL може да се програмира въз основа на игрите, които играеш или просто на вкусовете ти. SteelSeries Engine Software отключва наистина впечатляващ набор от настройки и работи с Engine Apps за персонализиране на осветлението на клавиатурата. Създай най-сложните светлинни ефекти за секунди и подобри gaming изживяването си!

Характеристики
    • Тип Клавиатура
    • Употреба Gaming
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Регулиране на височина Да
    • Клавиатурна подредба Английски език
    • Други характеристики Механични суичове. Вграден LCD дисплей. Подложка за китките. Audio Control
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >