Моята кошница
свежо

Turbo-X Speakers 2.1 Nemesis

С мощен звук 60W (RMS), Bluetooth 5.0, USB порт, дистанционно управление и осветление RGB LED!
Каталожен номер: 3283399
179.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 31.62 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Аудио системата 2.1 Τurbo-X Nemesis предоставя динамичен бас от един subwoofer (30W) и балансиран звук от две стерео колонки с изключително качество (2x 15W), осигурявайки общо до 60W RMS (65dB, THD ≥ 0.5%) и страхотно звуково изживяване - синоним на Nemesis!
 
Свържи я лесно и бързо с всеки компютър, Smart TV или друго съвместимо устройство, което разполага с Bluetooth интерфейс, за да се насладиш на всеки детайл, от оглушителна експлозия в някой екшън филм до стъпките зад теб в някоя игра. 

Използвай USB порта или слота за карта памет SD, за да слушаш любимите си MP3s, без да включваш компютъра. Регулирай RGB осветление от безжичното дистанционно с минималистичен дизайн, за да създадеш подходящата атмосфера!
 
 2.1 Speakers Turbo-X Nemesis
 
 
Звук, който изпълва помещението!
С обща изходна мощност 60W RMS (subwoofer 30W + две периферни колонки по 15W), аудио системата 2.1 Turbo-X Nemesis осигурява силен, но балансиран звук, който изпълва помещението ти - независимо колко е голямо. С лесен достъп до контролерите за силата на звука, баса, както и до порта USB и слота за карта памет, имаш кристален звук и мощен бас, независимо дали слушаш музика, гледаш екшън филм, или играеш любимата си игра! 
 
 
Звук и RGB LED!
Потопи се изцяло в света на любимата си игра с осветлението RGB LED на аудио системата 2.1 Turbo-X Nemesis. Избирай от предварително зададените светлинни ефекти (Red, Green, Blue, Off), за да персонализираш преживяването си по време на слушане и да се насладиш на един наистина впечатляващ gameplay. В комбинация с мощността 60W (RMS), ще се почувстваш така, сякаш си в центъра на действието!
 
 
Дистанционно управление
Безжичното дистанционно с минималистичен дизайн ти позволява да контролираш колонките си, без да се налага да ставаш от дивана или стола си. Можеш да избереш източника (Bluetooth 5.0, USB и SD), да активираш или деактивираш аудио системата, да регулираш силата на звука, да смениш парчето или RGB осветлението. Всичко с едно докосване!

Характеристики
  • Брой колони 2.1
  • Обща мощност 60 Watt
  • Мощност на Subwoofer 30 Watt
  • Мощност на предни колони 2 x 15 Watt
  • Интерфейс на свързване С кабел / Bluetooth
  • Честотен диапазон 35 Hz - 20 KHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >