Моята кошница

Nintendo Switch HAD Red/Blue Joy-Con

С Multi-touch дисплей 6.2" HD и максимална резолюция 1080p60 (TV Mode), процесор NVIDIA Tegra, три gaming modes и автономия на батерията от 4.5 до 9 часа!
Каталожен номер: 4116879
599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.95 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Nintendo Switch, хибридната конзола, променила начина, по който се наслаждаваш на любимите си игри и ексклузивни заглавия на японската компания, се завръща по-добра от всякога!

Запазвайки размера и теглото непроменени (398g с Joy-Cons), със същите дисплей, ергономия и лесно управление, както и качествената конструкция на Nintendo, Nintendo Switch HAC-001-(01) обещава автономия от 4.5 до 9 часа!

За пример можем да вземем The Legend of Zelda: Breath of the Wild, която на първия модел от серията можеше да играеш приблизително 3 часа, при новия модел ще достигнеш 5.5 часа*, само с едно зареждане! 

Turbo-X
Дисплей
6.2” Μulti-Τouch

Големият дисплей 6.2” е технология multi-touch capacitive с резолюция 1280 x 720, за да играеш игрите си с висока разделителна способност в движение.

Turbo-X
Място за съхранение
32GB

Вграденото място за съхранение 32GB е достатъчно за функционирането на системата, но можеш да имаш допълнително пространство чрез карти microSD (от 2GB) или microSDXC UHS-I (от 32GB и повече).

Turbo-X
Автономия на батерията
До 9 часа!

Не спирай да играеш, тъй като автономията на батерията достига 9 часа (издръжливостта на батерията зависи от условията на използване и системните изисквания на всяка игра).

 
 
Играй, както ти харесва!

Nintendo Switch поддържа 3 различни gaming режима, за да избереш как ще играеш. В TV mode можеш да я свържеш към телевизора и да играеш с приятели, тъй като поддържа резолюция на изображение до 1080p/60fps на TV. В Tabletop mode можеш да дадеш единия Joy-Con на приятел и да играете директно на дисплея на Nintendo Switch. А в Handheld mode свързваш контролерите към дисплея и продължаваш в движение точно същата игра, която си прекъснал!

 
 
Със силата на NVIDIA!

Оборудвана е с процесора NVIDIA Tegra, който разполага с графична карта (GPU), създадена със същата архитектура като на графична карта за компютър. Nintendo Switch е в пълна бойна готовност за всяка игра!

 

 
 
Над 2000 заглавия

Библиотеката на Nintendo разполага с повече от 2000 заглавия за серията устройства Nintendo Switch, между които известни franchises на Nintendo (Super Smash Bros.™, The Legend of Zelda™, Mario Kart™ и др.), както и "най-горещите" заглавия/DLCs от малки и големи publishers.

 
 
Better together!

Свържи до 8 конзоли Nintendo Switch, за да играеш multiplayer заглавия локално или се свържи към интернет безжично, за да участваш в групови игри (Splatoon 2, Super Smash Bros. Ultimate и др.) с играчи от цял свят, чрез Nintendo Switch Online*. Успоредно с това, получаваш достъп до едно непрекъснато разрастваща се библиотека от класически заглавия NES, както и място за съхранение в cloud!

 

* Изисква се месечен абонамент.

Характеристики
    • Конзола Nintendo Switch
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >