Моята кошница
0% лихва

Nintendo Switch Lite Yellow

Новият член на семейство Switch е по-малък, по-лек, с по-голяма автономия, създаден специално за handheld gaming!
Каталожен номер: 3282058
479.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 159.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Τhe system for gamers on-the-go: Nintendo Switch Lite!

С компактен дизайн, вградени контролери и стандартен Control Pad в лявата част, дисплей 5,5", по-голяма автономия и съвместимост с всички заглавия за Nintendo Switch, които поддържат Handheld Mode, дава ти възможност да се насладиш на любимите си игри, където и да се намираш, във всеки един момент!

Давайки голяма тежест на мобилността, новата игрова конзола на Nintendo не може да се свързва към телевизора и не разполага с kickstand. Въпреки това, ако разполагаш с отделни Joy-Cons, можеш да ги синхронизираш с Nintendo Switch Lite и да се наслаждаваш на заглавия като 1-2-Switch! 

Turbo-X
Turbo-X
Дисплей
5.5” Μulti-Τouch

Големият дисплей 5.5” е с технология multi-touch capacitive и резолюция 1280 x 720 pixels, за да играеш игрите си в движение с висока резолюция.

Turbo-X
Вградена памет
32GB

Вграденото място за съхранение 32GB е достатъчно за функционирането на системата, но можеш да имаш допълнително пространство чрез карти памет microSDXC до 2TB!

Turbo-X
Автономия на батерията
До 7 часа

Не спирай да играеш! Автономията на батерията достига 7 часа (автономията на батерията зависи от условията на използване и системните изисквания на всяка игра).

 
 
Абсолютна мобилност!

Запазвайки ергономията и функциите на предшественика си (Nintendo eShop, News, Album), най-малкият член на семейство Switch е създаден специално за handheld gaming, така че да се наслаждаваш на любимите си игри on-the-go, където и да се намираш. Очакват те над 2000 заглавия!

 
 
Със силата на NVIDIA!

Оборудвана е с процесора NVIDIA Tegra, който разполага с графична карта (GPU), създадена със същата архитектура като на графична карта за компютър. Nintendo Switch Lite е в пълна бойна готовност за всяка игра!

 
 
Better together!

Свържи до 8 конзоли Nintendo Switch или Nintendo Switch Lite, за да играеш multiplayer заглавия локално или се свържи към интернет безжично, за да участваш в групови игри (Splatoon 2, Super Smash Bros. Ultimate и др.) с играчи от цял свят, чрез Nintendo Switch Online*. Успоредно с това, получаваш достъп до едно непрекъснато разрастваща се библиотека от класически заглавия NES, както и място за съхранение в cloud!

* Изисква се месечен абонамент.

Характеристики
    • Конзола Nintendo Switch Lite
    • Вместимост 32 GB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >