Моята кошница

Microsoft Xbox Series S Starter Bundle

Каталожен номер: 4351223
599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Бъдещето на игрите никога не е било по-вълнуващо: 60% по-малка в сравнение с Xbox Series Χ, Xbox Series S е най-малката конзола Xbox, създавана някога, предлагайки производителност от следващо поколение!

Използва архитектурите Zen 2 и RDNA 2 на AMD, интегрира технология Variable Rate Shading (VRS) и DirectX Raytracing за по-реалистични и динамични околни среди, SSD от ново поколение за бързо зареждане, Dynamic Latency Input (DLI) за оптимизиране на забавянето между играча и конзолата, както и HDMI 2.1 с режим Auto Low Latency Mode (ALLM) и променлива честота на опресняване (VRR).

Разшири опциите си с технологията Smart Delivery и Xbox Game Pass, с който можеш да откриеш и изтеглиш над 100 важни игри (абонаментът се продава отделно).

Xbox Series S — Starter Bundle включва: конзола Xbox Series S (512GB), безжичен контролер Xbox — Robot White и 3 месеца Game Pass Ultimate. Конзолата няма модул за оптичен диск, но дава възможност за възпроизвеждане на 4K видео чрез streaming (необходим е активен абонамент за съответната услуга).

Xbox Series S — Starter Bundle
Custom x86-64 AMD «Zen 2»
Процесор
Custom x86-64 AMD Zen 2
Custom 8-ядрен процесор с поддръжка SMP (Simultaneous Multi-Processing (16 threads) и архитектура AMD Zen 2 с работна честота 3,6GHz (3,4GHz с активиран SMT).
10GB GDDR6
Памет
10GB GDDR6
8GB (memory bandwidth 224GB/s) от 10GB общо памет GDDR6 се използват за игри, а останалите 2GB (memory bandwidth 56GB/s) се използват за по-малко взискателни задачи (напр. за операционната система).
512GB Custom NVMe SSD
Съхранение
512GB PCIe Gen 4 NVMe SSD
Custom PCIe Gen 4 NVMe SSD предоставя вместимост 512GB, като има възможност и за разширяване на мястото за съхранение с карта 1TB.
HDMI 2.1
Интерфейс на свързване
HDMI 2.1
Свържи чрез HDMI 2.1 конзолата към 4K/8K TV и се наслади на gaming и забавление с висока резолюция, увеличен frame rate и цветово предаване HDR.
4K UHD Streaming
Възможност за streaming
4K UHD
Гледай филми с изключителна детайлност, препредавайки съдържание с резолюция 4K Ultra HD чрез улуги като Netflix, Amazon и много други (изисква се абонамент).
 
 
Процесор от следващо поколение
Xbox Series S разполага с неограничената мощност на един специално създаден процесор, който използва последните архитектури Zen 2 и RDNA 2 на AMD. Предоставя по-голяма процесорна мощ от този на конзолата Xbox One X и позволява на програмистите да се възползват от производителността на GPU (графичен процесор) от порядъка на 4 TFLOP, осигурявайки качествен 1440p@60 gaming и честота на опресняване до 120fps.
 
 
Създадена за скорост и производителност
Архитектурата Xbox Velocity отключва нови възможности за скорост и производителност чрез иновативната комбинация от хардуер: custom SSD с капацитет 512TB (2,4GB/s некомпресирани и 4,8GB/s компресирани данни), процесор (APU) на AMD и задълбочена софтуерна интеграция за създаването на по-богати и по-динамични светове, които не си срещал никога в миналото.
 
 
Съхранение без ограничения
Картата за разширяване на мястото за съхранение на Xbox Series S предоставя допълнително пространство за съхранение на игри с максимална скорост, възпроизвеждайки по същество производителността на вградения SSD на конзолата. Въвеждането на картата 1TB става директно в задната част на конзолата чрез специалния слот за разширение.
 
 
DirectX Raytracing
Можеш да очакваш по-динамични и реалистични околни среди със силата на DirectX Raytracing: една иновация в игрите за конзола. По този начин ще се насладиш на реалистично осветление, прецизни отражения, реалистична акустика в реално време и по-стабилна скорост на кадрите.
 
 
Още по-добро gaming изживяване!
Благодарение на новата революционна архитектура на Xbox, хиляди игри за конзолата Xbox One, включително и игрите за Xbox 360 и първоначалните Xbox игри, са вече налични с подобрени графики на конзолата Xbox Series S, включително подобрено време за стартиране и зареждане, стабилна кадрова честота и по-добро качество.
 
 
Безжичен контролер Xbox
Наслади се на модерния дизайн на безжичния контролер Xbox, с изваяни повърхности и изискана геометрия за по-голям комфорт по време на игра. Остани фокусиран върху целта си с релефния grip и хибридните бутони за посока, записвай и споделяй съдържание докато играеш, осъществи бързо сдвояване и промени директно играта между поддържаните конзоли, PC и мобилни устройства.
 
 
Оптимизирани за Xbox Series S
Игрите, които са създадени с използването на комплекта за разработка на Xbox Series X/S са проектирани така, че да се възползват от уникалните възможности на Xbox Series S. Разполагат с невероятно време за зареждане, графики, реакция и скорости на кадрите до 120FPS.
 
 
Как да осребриш кода
Съдържанието се доставя директно на твоята конзола по време на настройката. Не са необходими кодове. Цялото включено цифрово съдържание ще бъде свързано с първия акаунт в Microsoft, за да осребриш кода.

Характеристики
    • Конзола Xbox Series S
    • Вместимост 512 GB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >