Моята кошница

Cooler Master Case MasterBox MB530P ARGB

Каталожен номер: 4198433
289.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 51.06 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Кутията MasterBox MB530P на Cooler Master разполага с впечатляващ дизайн, особено в страничните отвори и има предна част и два странични капака от закалено стъкло, така че вътрешността на компютъра да се вижда от почти всеки ъгъл.

Включва 3x ARGB вентилатора тип SickleFlow PWM ARGB 120 mm, както и 1x вентилатор MasterFan Lite 120 mm в задната част за мощен въздушен поток във вътрешността, без покупката на допълнително оборудване.

Съвместима е с различни компоненти за охлаждане/водно охлаждане (напр. CPU охладители с височина до 165 mm и водни охладители до 360 mm) и осветление, като същевременно приема Mini ITX, Micro ATX и ATX дънни платки и видеокарти с дължина до 410 mm. Освен това има 3x филтъра за прах (отпред, отгоре и отдолу), 7 слота за разширение, 2 слота за 3,5" твърди дискове и 4x слота за 2,5" устройства за съхранение, като същевременно осигурява отделна камера за захранване и кабели.

Също така включва бутон за контрол на addressable RGB осветление (можеш да синхронизираш осветлението, свързвайки кабела ARGB от предния панел I/O с вентилаторите и дъното, използвайки включения 1-to-3 ARGB Splitter Cable), 2x порта USB 3.0, 2x порта USB 2.0 и Audio In/Out.

 
 
Виж вътрешността от всяка страна
Благодарение на предния и на страничния прозрачен панел от закалено стъкло (tempered glass), виждаш предните вентилатори и конфигурацията на системата. Панелът зад дънната платка също е от стъкло, но има хубава мотив, който "скрива" отворената страна на отделението за захранване.
 
 
Лесна организация на кабели
Отделението за захранването (1), капакът за кабелите (2) и пространството (18-25 mm) зад дъното (3) позволяват лесната организация на кабелите за "чиста" визия. Кабелите за захранването на видеокартата също могат да преминат през долната част чрез гуменото уплътнение (4).
 
 
Обширна вътрешна част
Кутията е съвместима с различни компоненти за охлаждане/водно охлаждане (напр. CPU охладители с височина до 165 mm и водни охладители до 360 mm) и осветление, като същевременно приема Mini ITX, Micro ATX и ATX дънни платки и видеокарти с дължина до 410 mm. Съвместима е също със захранвания с дължина до 180 mm.
 
 
Вентилатори SickleFlow PWM
С нов оптимизиран дизайн на перките с подобрена кривина, новите вентилатори SickleFlow PWM ARGB 120 mm осигуряват перфектния баланс между въздушния поток и статичното налягане, като същевременно остават тихи.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >