Моята кошница

Xiaomi Mi Ionic H300 Сешоар 1600W

Здрава и суха коса за нула време, с уникалния Mi Ionic H300! Благодарение на йонната технология, предотвратява накъдрянето, като същевременно контролира постоянно температурата, за да я поддържа 57°C!
Каталожен номер: 3928268
73.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Представяш ли си сешоарът ти да е почти със същия размер като червило? Xiaomi го превръща в реалност с Mi Ionic H300!

С компактен и лек дизайн, идва, за да обърне представите по отношение на стайлинга, предоставяйки ти безупречни резултати за рекордно време. Има изключително малък размер 9.5cm и контролира температурата в реално време, така че да остане стабилна на 57°C, за да бъде косата ти здрава и блестяща.

Благодарение на йонната технология, можеш бързо да постигнеш желания резултат, като забравиш за накъдрянето веднъж завинаги. И за да спестиш още повече време, "помни" любимите ти настройки, така че всичко да е готово всеки път, когато го включиш! 

Xiaomi Σεσουάρ Mi Ionic H300
Xiaomi Σεσουάρ Mi Ionic H300
Мощност
1600W
Разполага с мощен мотор 1600W, за да оформиш косата си лесно и бързо!
Xiaomi Σεσουάρ Mi Ionic H300
Нива на въздушния поток
2
Избирай между две скорости, в зависимост от нуждите на косата ти, но и от времето, с което разполагаш.
Xiaomi Σεσουάρ Mi Ionic H300
Стабилна температура
57°C
Контролът на температурата предотвратява увреждането на косата, осигурявайки здрава и блестяща коса.
 
 
Кажи "чао" на влажността!
Базиран на принципа на работа на самолетните турбинни двигатели, един уникален дизайн с извити перки и изпускателен отвор за въздух, намалява загубите и ефективно подобрява скоростта. Високоефективният мотор произвежда мощен въздушен поток, който бързо изпарява влагата, без да изисква високи температури.
 
 
Здрава коса!
Температурата се отчита 60 пъти в секунда и резултатът се изпраща директно към микропроцесора, за да регулира температурата на въздуха в реално време и да се увери, че тя остава постоянна на 57℃. Така гарантира, че косата ти няма да се изтощи, като същевременно запазва здравия си блясък!
 
 
Мека и блестяща!
Вграденият йонен генератор може да освободи до 50 милиона отрицателни йони в мощния въздушен поток, което намалява статичното електричество, предотвратява накъдрянето, изправя външния слой на косата и придава блясък. Освен това предлага бързо и нежно изсушаване, като по този начин подобрява здравето на косата.
Xiaomi Σεσουάρ Mi Ionic H300
 
"Ангел пазител" на косата ти!
Предпазва те, независимо колко горещо стане! NTC отчита температурата в реално време, а защитата от прегряване се активира автоматично.
Xiaomi Σεσουάρ Mi Ionic H300
 
Добре помни избора ти!
Няма нужда да търсиш настройките му всеки път, когато го използваш! Този сешоар запомня температурата, която използваш най-често и я активира при всяко включване на устройството.
Xiaomi Σεσουάρ Mi Ionic H300
 
Безопасно и бързо оформяне на косата!
Благодарение на двуслойната дюза против изгаряне 360°, можеш да бъдеш сигурен в резултата, но и в безопасността за косата си! 
Xiaomi Σεσουάρ Mi Ionic H300
 
Комфорт и спокойствие!
Съпротивлението на въздушния поток е намалено по време на предаване, осигурявайки по-лек звук и по-силен поток. В допълнение, UV покритието на дръжката е устойчиво на замърсяване и предлага удобен захват.
Xiaomi Σεσουάρ Mi Ionic H300
 
Подсилен захранващ кабел!
Разполага с подсилен захранващ кабел, който е устойчив на високи температури и изолира топлината, за да нямаш странични загуби!

Характеристики
    • Мощност 1600 W
    • Цвят Бял
    • Скорост 2
    • Други характеристики Избор на студен въздух
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >