Моята кошница
промоция

Google Chromecast 2 Yellow

Най-добрият начин да гледаш видео и Android приложения на телевизора си, с подписа на Google!
Каталожен номер: 3294641
69.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Chromecast 2 на Google превръща телевизора ти в център на твоето забавление, тъй като ти позволява да се наслаждаваш на цифрово съдържание от твоите smart мобилни устройства, но и от Windows/Mac компютъра ти!

Единственото, което трябва да направиш, е да го свържеш към свободен HDMI порт и Chromecast 2 ще прехвърли любимите ти приложения и филми на екрана на TV, чрез Wi-Fi, като успоредно с това ще ти даде възможност да управляваш съдържанието от твоя смартфон, таблет или PC.

Turbo-X
 
 
Неограничено забавление!

Gmail, Facebook, YouTube, Netflix, Spotify! Достъпи on-demand TV предавания, станции e-radio, милиони песни и стотици приложения, които можеш да изтеглиш от Google Play Store! Гледай изображения и видео с Full HD качество и подобри възможностите на телевизора си.

 
 
Съдържание Over-the-Air

Chromecast се свързва лесно и бързо към телевизора, но и към локалната безжична мрежа, чрез HDMI и Wi-Fi 802.11ac (2.4GHz/5GHz) съответно, за по-голяма съвместимост и гъвкавост. Захранва се или от телевизора (чрез USB), или от външно захранване (5V, 1A). Натисни бутона Cast и си готов!

 
 
Smart… дистанционно

С Chromecast твоето Android устройство е дистанционното, тъй като сега можеш да контролираш телевизора, използвайки смартфона или таблета си, за бързо и удобно браузване! Приложенията и съдържанието оживяват на големия екран!

Характеристики
    • Мрежа Wi-Fi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >