Моята кошница

Nikon Z30 Kit 16-50mm F3.5-6.3 VR

Фотоапарат за vlogging от Nikon. Z 30 разполага със сензор DX CMOS 20,9 MP, снима видео с резолюция до 4K UHD и идва с обектив NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR!
Каталожен номер: 4045165
1699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Премини отвъд смартфона и вдъхни живот на идеите си за vlogging със следващо ниво качество на изображението, което кара съдържанието да се откроява.

Малък, способен и изключително лесен за използване, Z 30 на Nikon е проектиран, за да разшири творческите хоризонти с повече светлина, по-голяма мощ и гъвкавост.

Този mirrorless фотоапарат е създаден за творци, които искат да споделят своите истории. Z 30 включва 20,9MP DX CMOS сензор за изображения. Използвайки пълната ширина на сензора, записва до 125 минути видео с 4K UHD резолюция (30p) до timelapse видео и видео на забавен каданс във FHD (120p).

В конкретния случай, фотоапаратът се придружава от компактен обектив NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR.

Този невероятно компактен обектив разполага с диапазон на zoom, който е идеален за всичко - от видео от първо лице до интервюта. Ако записваш с външен микрофон, почти безшумната AF функция на обектива гарантира, че шумът от фокуса не се записва.

Nikon Z30 Kit 16-50mm F3.5-6.3 VR
Nikon Z5 Z Mount
Сменяеми обективи
Nikon Ζ Mount
Възползвай се от възможността за смяна на обективи, адаптирайки го в зависимост от фотографските си нужди, като избереш обектив от серията Z Mount на Nikon.
Nikon Z 30
Резолюция
20,9 MP
Изображения с висока резолюция, които се състоят от 20,9 милиона пиксела и имат размери до 5568 x 3712 pixels (зона на изображение във формат DX) за печат в големи размери, без да се разваля качеството.
Nikon Z 30
Резолюция на видео
4K
Снимай видео Ultra High Definition (3840 x 2160, 30p) или Full HD (1920 x 1080, 120p) и се наслади на невероятна детайлност на големия екран на 4K монитора или телевизора си.
Nikon Z5 Burst Mode
Скорост на снимане
До 11fps
Непрекъснатото заснемане на 11 кадъра в секунда (fps) ти дава възможност да заснемеш впечатляващи сцени.
Nikon Z5 ISO
ISO
100-51200
Големият диапазон на светлочувствителност (ISO) 100-51200 ти дава предимство. Благодарение на големия сензор и ултраширокия байонет Z, ще правиш кристално ясни снимки дори при високи ISO стойности.
 
 
Покажи повече, кажи повече!
От разопаковане на продукти до ревюта, рецепти и практически инструкции. От музика до готвене, от пътуване до паркур. С каквото и да се занимаваш, когато имаш възможността да снимаш професионално изглеждащи видеа, ще дадеш на последователите си повече. Z 30 ти позволява да създаваш клипове с яснота, дълбочина на рязкост и чист звук, каквито се очакват от първокласни влогъри и стриймъри.
 
 
Страхотни видеа и невероятен звук
От 4K UHD (30p) видеа до таймлапс филми и плавно забавен кадър във Full HD (120p) – Z 30 използва цялата ширина на големия си сензор, за да ти осигури 100% зрително поле. Да кадрираш себе си и обекта си е лесно. Можеш да записваш до 125 минути непрекъснати видеа, което ти осигурява много място за дълги репортажи или непрекъснато снимане. Wi-Fi и Bluetooth плюс приложението SnapBridge на Nikon ти позволяват да качваш съдържание отвсякъде. Звукът също е невероятен с чувствителния вграден микрофон или с външен микрофон, като има и функция за намаляване на шъма от вятъра.
 
 
У дома, в студио или на път!
Фотографските възможности на Z 30 ще ти позволят да записваш предварително или да предаваш поточно (stream) най-живите vlogs, които някога си правил – и да ангажираш вниманието с фотоемисиите си чрез снимки с богати детайли. Това е твоят шанс да преминеш към ново ниво на съдържание, което грабва вниманието директно от фотоапарата.
 
 
Повече светлина, повече възхищение!
Ултраширокият байонет Z на фотоапарата позволява на големия 20,9-мегапикселов CMOS сензор с формат DX да събира много повече светлина от смартфон. Независимо дали правиш филми, или снимки, получаваш богатство от детайли, което телефонът не може да ти осигури. Вътре или вън – ден или нощ.
 
 
Вдъхновени от нощта
Филми и снимки, заснети при слаба светлина, изглеждат чисти и професионални. Снимай до ISO 25600 за филми и ISO 51200 (може да се разширява) за снимки. Продължавай да снимащ през нощта със същия бърз и точен автофокус, на който разчиташ през деня.
 
 
Интуитивен творчески контрол
От ниско. От високо. От широко. 3-инчовият сензорен дисплей с променлив ъгъл на Z 30, както и добре обмислените контролни елементи ти позволяват да правиш всякакъв вид снимки с лекота. Ако записваш влогове и правите снимки, фотоапаратът ти позволява да запазваш отделни настройки за видеа и снимки, след което да превключваш между тях, ако е необходимо. Няма нужда да спираш и да конфигурираш настройките отново всеки път.
 
 
Осмили се да отидеш там!
Сложно осветление. Бързо действие. Тиха среда. Независимо дали за видеа, или снимки, Z 30 е пълен с усъвършенствани автоматични функции, които те улесняват да упражняваш творчески контрол – и можеш да използваш режима за безшумна фотография, за да снимаш съвсем тихо. От идеите, които знаеш как да реализираш, до тези, които още дори не си опитал – ще постигнеш желаните резултати, без да се напрягаш.
 
 
Перфектна експозиция
Снимай уверено при всякакви условия на осветление, без да изучаваш сложни настройки. Когато снимаш в автоматичен режим, можеш бързо и лесно да регулираш компенсацията на експозицията на фотоапарата, така че обектът или лицето ти винаги да изглеждат добре осветени. Бързата скорост на непрекъснато снимане от 11 кадъра/секунда с пълен AF/AE ти позволява да направиш идеалните снимки, така че твоят feed да изпъква. От градските улици до скейтпарка: ще направиш идеалните снимки за Instagram в разгара на действието.
 
Комфортен и стабилен
Вземи Z 30 и ръката ти ще си намери точното място. Инженерно постижение на толкова малък фотоапарат, дълбоката ръкохватка позволява стабилно снимане от ръка, дори на съвсем близко разстояние. Освен това e-VR на Nikon помага за поддържането на хубав и стабилен вид на видеата.
 
Създаден за vlog
Ако завъртиш дисплея с променлив ъгъл с лице напред, фотоапаратът незабавно активира режим на автопортрет и изчиства екрана за безпрепятствен изглед. Можеш да използваш удобно разположения бутон за запис, за да правиш моментни снимки или видеа.
Nikon Z 30
 
Готов за действие
Независимо от ъгъла на снимане, бутонът за запис на видео в горната част на тялото на фотоапарата винаги е точно там, където искаш. Ясна червена рамка около дисплея потвърждава, че си в режим на видео. Една червена лампа отпред потвърждава, че записваш.
 
Персонализируеми контролни елементи
Получаваш много начини да персонализираш контролните елементи и да регулираш настройките. Можеш да зададеш предпочитани елементи от менюто на i-Menu, до което има незабавен достъп, и да запазищ често използвани настройки в бутоните Fn на фотоапарата – или в позициите U1/U2/U3 на селектора на режими.

Характеристики
    • Тип Kit
    • Обектив 16-50 mm
    • Megapixels 20.9 megapixels
    • Резолюция на видео
    • Скорост на затвора 30 - 1/4000 sec
    • Сензор CMOS
    • Размер на сензора 23.5 x 15.7 mm
    • Скорост на снимане 11 fps
    • ISO 100 – 51200
    • Wi-Fi Да
    • Памет карта SD / SDHC / SDXC
    • Дисплей Подвижен
    • Диагонал на дисплея 3 inches (7.6 cm)
    • Тегло 405 g
    • Размери 12.8 x 7.4 x 5.96 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >