Моята кошница

Logitech POP Mouse with emoji Heartbreaker

Каталожен номер: 3887979
59.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

logitech

ЯРКА ИНДИВИДУАЛНОСТ

Опознайте закачливата безжична мишка POP Mouse, проектирана да накара личността ви да блесне както на бюрото ви, така и навсякъде другаде.

HEARTBREAKER - ДЪЛБОКИ ЧУВСТВА.

Неонови корали се срещат с убийствено ягодово в мишка, проектирана за онези, които искат да заявят нещо. Променете играта с POP Mouse Heartbreaker.

logitech
logitech

НАТИСНЕТЕ БУТОНА

С горния бутон започва забавата. Избирайте от меню с емотикони за вашите чатове, или програмирайте бутона чрез софтуера на Logitech*, за да изпращате любимата си емотиконка с едно натискане. Ако това не е вашето нещо, винаги можете да зададете други функции на бутона – като заглушаване на микрофона или заснемане на екрана.

*Към момента емотиконите и софтуерът се поддържат само от Windows® и macOS.

СИМПАТИЧНА НАВСЯКЪДЕ

НPOP Mouse не просто изглежда добре. Тя и се усеща много приятно, когато деликатният ѝ контур се сгуши в дланта ви. Освен това може да я използвате почти навсякъде. С технологията Silent Touch* всеки клик е тих, а прецизното проследяване ви помага да работите на по-малка повърхност. Мушнете POP Mouse в ръчната си чанта или тази на компютъра ви, и изразявайте себе си навсякъде.

*Шумът от левия и десния клик е намален с повече от 90% в сравнение с мишката Logitech M170. Нивото на шума на левия клик е изследвано от независима лаборатория от 1 м разстояние.
logitech
logitech

СМЕНЯЙТЕ ПРЕДАВКИТЕ В ДВИЖЕНИЕ

Сякаш чете мислите ви, POP Mouse SmartWheel скролът сменя от прецизен на скоростен режим, като ви помага да преминавате през дълги страници текст с едно завъртане.

ПРЕЛИТАЙТЕ МЕЖДУ СВЕТОВЕТЕ

Използвайте Bluetooth® безжичната технология, за да свържете POP Mouse с до 3 устройства и превключвайте между тях с натискането на един бутон. Можете също да активирате софтуера Flow*, за да пренасяте безпроблемно текст, изображения и файлове между устройствата с простичко копиране и поставяне. Без значение дали сте с Windows, macOS, Chrome OS™ или iPadOS, POP Mouse е винаги готова за работа.* Не сте почитател на Bluetooth? Опитайте Logi Bolt USB приемника.**

*Емотиконите и софтуерът към момента са поддържани само от Windows и macOS.
**Идеално за шумни среди, по-силна и по-сигурна безжична връзка.
logitech
logitech

ВАШИ ЗАДЪЛГО

С обещанието за качество и издръжливост на Logitech, животът на батерията на POP Mouse е до 2 години.* Auto-sleep технологията за пестене на енергия увеличава до максимум батерията на POP Mouse, която лесно можете да достъпите чрез магнитното капаче.

*Животът на батерията може да варира в зависимост от условията на ползване.

ОПИТАЙТЕ УСЕЩАНЕТО ДА ДАДЕТЕ ПЪЛЕН ИЗРАЗ НА ИНДИВИДУАЛНОСТТА СИ

Добавете клавиатура, уебкамера и слушалки, за да завършите своето оборудване за работа от къщи. Страхотното видео и аудио допринасят много за подобряването на комуникацията по време на виртуални срещи и презентации.

logitech
>

Характеристики
    • Употреба Desktop / Notebook
    • Интерфейс на свързване Bluetooth
    • Bluetooth version v5.1
    • Технология Optical
    • Тип батерия 1 x AA
    • Автономия на батерията До 24 месеца
    • Обхват До 10 m
    • Други характеристики Съвместимост с Logi Bolt USB приемник
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >