Моята кошница

Razer Mouse Naga Trinity

Създадена за MOBA/ΜΜΟ игри и не само, със сменяем панел и до 12 програмируеми бутона, сензор 5G 16000 DPI и механични суичове Razer!
Каталожен номер: 2802090
209.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 36.92 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Razer Naga Trinity ще ти предостави невероятно gaming изживяване!

За всички, които искат да имат пълен контрол, независимо от игрите, идва с много бутони и необходимата гъвкавост, за да покрие всички изисквания. Панелът в лявата й част се сменя, давайки ти възможност да избереш бутоните, от които се нуждаеш – от 2 до 12!

Програмирай бутоните както желаеш и активирай abilities, skills и движения на любимите си MOBA и MMO с едно движение на пръста. Сензорът 5G 16000 DPI и механичните суичове на Razer са идеално допълнение към пакета, а технологията Chroma ти дава възможност да персонализираш подсветката и да я синхронизираш с останалите ти устройства.

Turbo-X
Turbo-X
Чувствителност
16000 DPI 5G

Оптичният сензор с чувствителност 16000 DPI 5G осигурява несравнима прецизност, която ти гарантира предимство пред твоите опоненти. 

Turbo-X
LED подсветка
16.8 милиона цвята

Подсветката, която ще те вкара в играта. Избери каква да бъде подсветката на Razer от 16.8 милиона цветови нюанса.

 
 
С най-бързия сензор в света

Naga Trinity е оборудвана с най-добрия сензор в света! На 16000 DPI, ще отговори на изискванията и на най-претенциозните играчи, специално създаден за върхови скорости и максимална прецизност на движенията. Гладки движения, бързи реакции, spells, които намират целта и combos, приличащи на хореографии. Какво друго може да се желае?

 

 
 
От колко бутона се нуждаеш?

Naga Trinity разполага със сменяеми леви панели с 2, 7 или 12 бутона, за да я адаптираш към твоя gameplay. Всички се програмират, за да изпълняват желаните от теб команди и движения, като общият брой на бутоните може да достигне 19!

 
 
Всеки «клик» е от значение

Прочутите механични суичове на Razer, с които е оборудвана Naga Trinity, ще ти предоставят бърза реакция, регистрирайки движенията ти на мига. В комбинация с ускорението 50 G и меките, еластични странични части, ще ти позволят да изпълняваш всяко движение с минимално усилие, без да натоварваш ненужно ръката си.

 
 
Със силата на Razer Synapse 3

За да отговаря напълно на нуждите ти, Naga Trinity поддържа Razer Synapse 3, който ще ти позволи да персонализираш всяка нейна настройка и с помощта на cloud да се наслаждаваш на едно и също върхово потребителско изживяване, където и да се намираш.

Turbo-X
Технология Chroma

Razer Naga Trinity интегрира технологията Chroma™, която ти дава възможност да персонализираш подсветката и да я синхронизираш с останалите ти устройства, избирайки от 16,8 милиона цветови нюанса и много ефекти. 

Turbo-X
16000 dots в един инч

Най-напредналата сензорна технология в света идва с Razer Naga Trinity! Благодарение на сензора 5G 16000 DPI, ще бъдеш сигурен, че мишката ти няма да изостане при display setup, без значение дали играеш на няколко монитора, или използваш 4K дисплей. Razer създава първата мишка, специално за MOBA игри! С Razer Naga Trinity я направи още по-добра.

Turbo-X
MOBA дизайн

MOBA дизайнът на Razer Naga Trinity не ти оставя място за грешки! Със сменяемите леви панели с 2, 7 или 12 бутона ще можеш да управляваш всичко с палеца си и да имаш пълен контрол на командите.

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Бутони 12 програмируеми
    • Други характеристики 16000 Dpi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >