Моята кошница

Asus Monitor 27" PG27AQDM ROG Swift OLED

QHD 240Hz Gaming монитор 27" с панел с OLED технология, честота на опресняване до 240Hz, време за реакция 0,03ms (GTG), отлична цветова прецизност и защита от отблясъци!
Каталожен номер: 4329082
2049.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 63.18 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

THE ENDGAME 1440P MONITOR: интегрирайки 27" 1440p панел с OLED технология, с честота на опресняване 240Hz и време за реакция 0,03ms (GTG), ROG Swift OLED PG27AQDM на ASUS е един от най-бързите gaming монитори на пазара.

Интегрира голям по размер — специално адаптиран — охладител и интелигентна система за оптимизиране на напрежението, които намаляват риска от изгаряне на пикселите и осигуряват дълготрайност на панела.

В същото време, покритието на цветовата гама DCI-P3 (99%) и яркостта 1000 nits осигуряват реалистични цветове и наситено черно.

ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming Monitor
OLED Panel
Тип панел
OLED
Антирефлексният OLED 27" осигурява контраст 1 500 000:1, поддръжка на NVIDIA® G-SYNC® и AMD FreeSync™ Premium, 135% sRGB, 99% DCI-P3 и разполага с дълбочина на цвета 10-bit RGB.
QHD Resolution
Резолюция на дисплея
QHD
Високата резолюция QHD (2560 x 1440, 16:9) ти позволява да играеш игри, да гледаш филми и любими сериали, спорт и онлайн съдържание с честота на опресняване до 240Hz.
240Hz Refresh Rate
Честота на опресняване
240Hz
С честота на опресняване 240Hz, имаш необходимото предимство във всяка игра, за да играеш по начина, по който искаш и винаги да си една крачка пред опонентите си.
0,03ms (GtG)
Време за реакция
0,03ms (GtG)
С време за реакция 0,03ms (GtG, typical), имаш почти нулево забавяне при опресняването на картината, както и в командите, които даваш. Дори най-бързите екшън сцени нямат следа от размазване.
Digital Connectivity
Свързване
HDMI/DisplayPort
Свързва се с всяка компютърна система (лаптоп или стационарен компютър), тъй като разполага с портове HDMI 2.0 (2x), DisplayPort 1.4 (DSC) и USB 3.2 Gen 1 Type-A (2x).
 
 
Доминирай на бойното поле с ROG OLED 240Hz
Наслади се на ясни, бързо движещи се графики и спечели необходимото предимство в битката с OLED технологията. Въпросният 27-инчов панел има резолюция 1440p и предлага изключително бърза честота на опресняване 240Hz за невероятен геймплей.
 
 
Максимална яркост 1000 nits
Технологията OLED на ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming Monitor произвежда най-дълбоките черни нюанси и предоставя ярки цветове при всяко ниво на яркост. Отличният контраст кара всеки детайл да изпъква - дори в най-тъмните сцени.
 
 
Реалистични цветове
Дълбочината на цвета 10-bit и покритието на цветовата гама DCI-P3 (99%) предлагат gaming светове с несравним реализъм. Всеки ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming монитор е предварително калибриран - Delta E<2, за да осигури най-доброто възпроизвеждане на цветовете.
 
 
Невероятно бързо време за реакция за супер гладка графика
Изключително бързото време за реакция 0,03ms (GTG) позволява на ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming Monitor да изобразява плавно бързи екшън сцени и гарантира, че графиките на играта са с ниска латентност. Като зрител ще се радваш и на други отличителни предимства, като например превъртане на текст без замъгляване.
 
 
Адаптивен охладител и подобрен въздушен поток
Във вътрешността на ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming Monitor се намира един адаптивен охладител и един специално оформен вътрешен модул, предназначен да отвежда топлината от OLED панела и да минимизира вероятността от изгаряне. Благодарение на тези характеристики и големия вентилационен отвор в горната част, мониторът може да разсейва топлината по-ефективно.
 
 
Интелигентна оптимизация на напрежението
ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming Monitor използва умен алгоритъм за оптимизация на напрежението, който се прилага на всеки отделен пиксел, въз основа на температурата на монитора. Това поддържа равномерност в OLED панела и помага за защитата му от изгаряне.
 
 
Футуристична, cyberpunk естетика
ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming Monitor разполага с първокласна и модерна визия, като включва  слот за трипод. Мониторът прожектира логото на ROG надолу, привличайки вниманието. Безрамковият дизайн (frameless) осигурява по-завладяващо изживяване при гледане, а ултратънкият профил гарантира, че заема минимално място на работния плот.
 
 
Антирефлексно покритие
Едно специално матово покритие на повърхността на дисплея значително намалява отблясъците. Това позволява на ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming Monitor да показва по-точни цветове при всякакви условия на осветеност, без досадни отражения.
 
 
Съвместим с NVIDIA® G-SYNC™
Съвместимостта с NVIDIA® G-SYNC® запазва GPU и панела на ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming Monitor в абсолютен синхрон за минимизиране на трептенето, забавянето и несъвършенствата на изображението на екрана. Бързите и сложни сцени са стабилни и без трептене с AMD FreeSync™ Premium Pro за конкурентно предимство.
 
 
Съотношение на изобразяване
За геймърите на e-sports, които са по-запознати с по-малките монитори 1080p, ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming Monitor може да показва най-ниската резолюция в естествения си размер с дълбока черна OLED рамка около изображението и честота на опресняване до 240Hz. Потребителите обаче могат да изберат алтернативен режим при 2368 x 1332 pixels с честота на опресняване до 240Hz.
 
 
Богат интерфейс на свързване
Разполага с порт DisplayPort 1.4 с DSC, два порта HDMI 2.0, поддръжка за VRR на конзоли Xbox Series X|S, VRR за игри PlayStation™ 5, които включват Unlocked Frame Rate Mode и USB hub за съвместимост с широка гама устройства.
 
 
Ергономична стойка
Специално проектираната стойка с кухина на ROG Swift OLED PG27AQDM Gaming Monitor дава възможност за наклон, завъртане и регулиране на височината за идеалната позиция за гледане. Мониторът е съвместим и със стенен монтаж VESA (100x100 mm).

Характеристики
    • Вид Monitor
    • Диагонал 27 inches (68.58 cm)
    • Тип дисплей OLED
    • Резолюция 2560 x 1440
    • Време за реакция 0.03 ms
    • Яркост 450 cd/m²
    • Ъгъл на видимост 178°/178°
    • Честота на опресняване 240 Hz
    • Контраст 1500000:1
    • Интерфейс на свързване 2xHDMI, 1xDisplay Port, 2xUSB
    • Регулиране на височина Да
    • Вертикален наклон (Tilt) Да
    • Тегло 6.9 kg
    • Размери с поставката 60.5 x 43.8 x 27.4 cm
    • VESA 100 x 100
    • Други характеристики Pivot, Swivel
    • Кабели за свързване 1 x Захранващ кабел / 1 x Кабел Display Port / 1 x Кабел HDMI
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >