Моята кошница

Asus Portable Monitor 15.6" Portable MB166C

Елегантен и лек монитор 15,6" с USB-C интерфейс на свързване за предоставяне на захранване и пренасяне на картина с един кабел, с технологии ASUS Blue Light Filter, Flicker-Free, DisplayWidget и GamePlus!
Каталожен номер: 4003462
389.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 29.82 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

On-the-go Productivity: ZenScreen MB166C Portable USB мониторът на ASUS е създаден, за да бъдеш продуктивен, където и да се намираш!

Напълно съвместим със съвременните лаптопи или стационарни компютърни системи с порт USB Type-C, той е един от първите Full HD IPS мобилни монитори 15,6" в света, който се нуждае само от един кабел за свързване DisplayPort към USB-C, за да се осъществи захранването, както и прехвърлянето на съдържанието (не е включен).

С тънък профил (11,8mm) и лек (780g), с технологии ASUS Blue Light Filter и Flicker-Free, ASUS GamePlus за по-добра графика с допълнителни gaming режими, както и поддръжка ASUS DisplayWidget, по нищо не отстъпва на един стандартен премиум монитор!

 ASUS Port. Monitor 15.6" MB166C
IPS panel
Технология на дисплея
IPS 
С технология IPS (In-Plane Switching) ще се наслаждаваш на чиста картина с живи цветове, висок контраст и широки ъгли на видимост.
Full HD Resolution
Резолюция на дисплея
Full HD
С резолюция 1920 x 1080 pixels ще виждаш всичко в детайли, като същевременно ще имаш и по-голяма повърхност за организиране на твоите задачи и икони на приложения.
5ms (G2G)
Време за реакция
5ms (GtG)
С време за реакция само 5ms бързите екшън сцени и игрите FPS се възпроизвеждат с изключителна гладкост, без размазване!
DisplayPort over USB-C
Свързване
USB-C
Свързва се лесно със съвременните лаптопи и стационарни PCs с висока производителност, тъй като поддържа интерфейс на свързване DisplayPort от USB-C.
 
 
Изключително тънък дизайн
ZenScreen MB166C Portable USB е идеален за използване като втори монитор 15,6", за презентации на два екрана, предоставяйки несравнима гъвкавост, дори когато се намираш в движение. Тежи само 780g и има изключително тънък профил (11,8mm), за да се носи лесно в чанта.
 
 
Нуждае се само от един кабел
Мониторът ZenScreen MB166C Portable USB на ASUS разполага с порт USB-C, позволявайки ти да предаваш съдържание от голяма гама преносими и стационарни компютърни системи. Портът USB-C позволява бърза и безпроблемна връзка с всяко устройство (внимание: системата ти трябва да поддържа DP Alternate Mode).
 
 
Комфорт и креативност в едно!
С Full HD панел 15,6" (16:9), който осигурява впечатляващи графики с резолюция 1920 x 1080 pixels. Използва IPS технология за по-голяма гъвкавост и изключителни цветове (262K), висок контраст (250 cd/㎡, 800:1) със Smart Contrast Ratio. Един отвор с резба ¼" в задната част на монитора ти позволява да го поставиш лесно на съвместим статив (не е включен) или върху стойка.
 
 
Автоматична ориентация
Със софуера ASUS DisplayWidget, ZenScreen MB166C може да определя автоматично ориентацията и да променя прожекцията между landscape и portrait. Първият вариант е идеален за презентации и таблици Excel, а вторият е перфектен за документи, книги или mobile websites (автоматичното превключване работи само с Windows, необходимо е инсталирането на драйвер).
 
 
Защита за очите ти
Мониторът ZenScreen MB166C разполага с технология ASUS Flicker-free със сертификат TÜV Rheinland за намаляване на трептенето, осигурявайки комфортно зрително изживяване. Тази технология помага да се сведе до минимум напрежението на очите по време на дългите часове гледане. В същото време изключителната Ultra-Low Blue Light технология на ASUS те предпазва от потенциално вредната синя светлина. Предлага 4 настройки на филтъра, които са лесно достъпни чрез екранното меню с бърз клавиш.

Характеристики
    • Вид Portable Monitor
    • Диагонал 15.6 inches (39.62 cm)
    • Резолюция 1920 x 1080
    • Технология на дисплея LED с IPS матрица
    • Време за реакция 5 ms
    • Яркост 250 cd/m²
    • Формат 16:9
    • Контраст 800:1
    • USB порт 1xUSB-C
    • Тегло 780 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >