Моята кошница

Samsung Monitor 27" LC27RG50 Gaming Curved

Извит gaming монитор 27" с честота на опресняване 240Hz, технология G-Sync, Full Screen Design, технология Flicker Free и режим Eye Saver за напрегнати gaming сесии!
Каталожен номер: 3348237
799.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.18 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Бърз. Зашеметяващ: Samsung 27” LC27RG50F е извит gaming монитор (1500R), готов да ти покаже всичко с резолюция Full HD и честота на опресняване 240Hz RapidCurve™.
 
С дизайн Full Screen и без рамка на трите страни (3-sided Bezel-Less), интегрира панел Samsung CRG5 VA за ъгли на видимост 178°/178°, технология NVIDIA G-Sync за безпроблемен gaming, Game Style UI, за да контролираш всичко без излишни движения, изненадващи нива на контраст, за да открояваш дори и най-дребния детайл, усъвършенствани режими (Picture Mode, Virtual Aim, Low Input Lag Mode), както и технологии Flicker Free и Eye Saver Mode!
Samsung Monitor LC27RG50F
Curved VA
Тип панел
Curved VA
Монитор с извит дисплей, за да бъде зрителното ти поле на равно разстояние от всички точки на прожекцията. Също така, технологията VA предоставя ниво на контраст 3000:1.
Честота на опресняване
240 Hz
С честота на опресняване 240 Hz (чрез DisplayPort) ще играеш както искаш, за да си винаги една стъпка пред противниците си!
178 degrees IPS
Ъгли на видимост
178°/178°
С широк ъгъл на видимост 178°/178°, няма нужда да сядаш точно пред монитора, за да виждаш ясно.
Refresh Time
Време за реакция
4ms
С време за реакция 4ms имаш минимален input lag с почти нулево забавяне в гейминга и командите, които даваш.
HDMI 2.0 & DisplayPort 1.2
Свързване
HDMI/DP
Свържи компютъра си чрез HDMI 2.0 (2x) или DisplayPort 1.2 (1x), за да се наслаждаваш на игри и мултимедийно съдържание с неповторима картина.
 
 
Впечатляваща скорост!
Три са характеристиките, които правят Samsung LC27RG50F впечатляващ: светкавичната честота на опресняване 240Hz RapidCurve™, която ти дава възможност да реагираш в реално време, извитият дисплей 1500R, който обгръща зрителното ти поле и естествено, съвместимостта с технологията G-Sync на NVIDIA, която елиминира насичането, прекъсването и забавянето, за изключително гладък gaming!
 
 
Gaming на 240Hz RapidCurve™
Победи всеки твой опонент, дори в най-бързите и напрегнати екшън сцени! Светкавичната честота на опресняване от 240Hz ти позволява да реагираш в реално време. Най-бързите, гладки и точни движения на мишката ти дават възможност да унищожиш враговете си без никакво колебание!
 
 
Извит дисплей 1500R
Потопи се напълно във всяка игра с извития дисплей 1500R на Samsung. Спечели повече игри, тъй като високият фокус на дисплея ти позволява да се съсредоточиш изцяло върху играта. Виждаш целия екран от край до край, без да отместваш погледа си: технологията на извития монитор на Samsung е адаптирана за зрителното ни поле. Натоварването на очите вече не е проблем, дори по време на дългочасов gaming!
 
 
Full Screen Design
Дисплей без граници. Дизайнът на монитора без рамка на трите страни разширява границите на екрана, позволявайки лесното конфигуриране на двоен монитор. Изключително полезните характеристики като устойчивата стойка във форма Υ, OSD gaming менюто и кръглият външен дизайн добавят последни щрихи към естетиката на gaming средата.
 
 
Виждай в тъмното!
Не оставяй място за скривалища. Съотношението на контрастта 3000:1 ти позволява да виждаш опасни предмети или врагове с по-голяма яснота. Черните нюанси са по-дълбоки, а белите се открояват по-ярко, с повече нива във всеки нюанс. Дори когато враговете се крият в тъмното, можеш да ги локализираш бързо, преди да е станало късно!
VA panel angle
 
Чиста картина от всеки ъгъл!
Вече всяко място е най-доброто място в дома ти. Широкият ъгъл 178° по хоризонталата и вертикалата гарантира последователност в качеството на изображенията, откъдето и да гледаш. Независимо дали си седнал, легнал, в изправена позиция, или къде се намираш в стаята, можеш да играеш и да гледаш филми, както би го направил, ако си точно пред монитора!
Eye Saver & Flicker Free
 
Отпочинали очи, повече победи!
Режимът Eye Saver намалява синята светлина, която е вредна за очите, като прави гледането комфортно, дори след дългочасов gaming. Технологията Flicker Free елиминира досадното трептене на екрана, така че да можеш да се фокусираш за повече време, с по-малко разсейване и напрежение на очите.
Special Gaming Modes
 
Идеални настройки за твоята игра!
Picture Mode адаптира оптимално нивата black gamma, контраста, яснотата и цвета за всеки тип игра. Виртуалното прицелване Virtual Aim Point центрира целта на екрана за по-точни атаки срещу врага!

Характеристики
  • Вид Monitor
  • Диагонал 27 inches (68.58 cm)
  • Технология на дисплея LED с VA матрица
  • Резолюция 1920 x 1080
  • Яркост 250 cd/m²
  • Време за реакция 4 ms
  • Ъгъл на видимост 178°/178°
  • Формат 16:9
  • Интерфейс на свързване 2xHDMI
  • Честота на опресняване 240 Hz
  • Тегло (с поставката) 4.6 kg
  • Размери с поставката 61.6 x 47.24 x 25 cm
  • VESA 75 x 75
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >