Моята кошница

Turbo-X Monitor 27" Nemesis NC27QGH Gaming Curved HDR

Абсолютното gaming изживяване с panel 27", извит дизайн 1500R, резолюция QHD, 144Hz честота на опресняване, време за реакция 3ms, функция PIP, Flicker Free и портове HDMI, DisplayPort!
Каталожен номер: 3363759
469.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.96 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслади се на невероятно gaming изживяване с монитора Turbo-X Nemesis NC27QCH Gaming, с диагонал 27" и резолюция QHD, като разполага с извит дизайн 1500R.


Предоставя честота на опресняване 144Hz, време за реакция 3ms, поддържа технологията AMD FreeSync 2 и HDR с sRGB 120%, осигурявайки ти превъзходно качество на изображение и предимство, когато играеш игри, благодарение на чистата картина, практически нулевия input lag и високата честота на опресняване.


Функцията Flicker Free гарантира, че картината няма да трепти. Този модел разполага с подсветка, както и с logo projection на бюрото ти, подобрявайки не само картината, но и твоя gaming setup визуално.


Разполага общо с 3 порта HDMI, 1 порт DisplayPort и 1 аудио изход 3,5mm, за да се възползваш максимално от неговото качество.


Избери монитор Nemesis с гаранция 0 изгорели пиксела от Плесио.

Turbo-X Monitor 27" NC27QGH Gaming
Curved VA 1500R
Panel
Curved VA 1500R
С извит VA Panel, за да се наслаждаваш на чиста картина с високо качество, където и да седиш.
QHD resolution
Резолюция на дисплея
QHD
Впечатляващата резолюция QHD 2560 x 1440 pixels ти позволява да гледаш филми, сериали, спорт, online съдържание и видео в YouTube с превъзходно качество.
Refresh Rate 144Hz
Честота на опресняване
144Hz
С максимална честота на опресняване 144Hz винаги ще си една крачка пред противниците си в игрите.
Χρόνος απόκρισης 3ms
Време за реакция
3ms
С време за реакция само 3ms, имаш минимален input lag с почти нулево забавяне в гейминга и командите, които даваш. Дори и най-бързите екшън сцени се възпроизвеждат плавно, без неприятно размазване.
High Dynamic Range
Технология на изображение
HDR
Любимото ти съдържание ще "оживее" с невероятно качество на изображение HDR (High Dynamic Range), оптимизирайки яркостта и цветовете във всяка сцена!
 
 
От колко милиона пиксела се нуждаеш?
С резолюция WQHD 2560x1440 pixels, каквото и да гледаш, ще имаш почти 2 пъти по-голяма рязкост отколкото с един Full HD монитор. Какво означава това на практика? Пред очите ти ще мигат 3.68 милиона пиксела, за да превърнеш стаята си в бойно поле! Допълнително с цветови спектър 120% sRGB виждаш цветовете точно каквито са.
 
 
С поддръжка на FreeSync 2 & HDR за премиум картина!

Мониторът поддържа технологията AMD FreeSync 2, една технология, създадена за взискателния геймър, който желае да играе игри  без загуба на кадри, насичане или трептене на екрана, причинени от разликата в скоростта на кадрите на графичната карта и честотата на опресняване на монитора. HDR осигурява отлично предаване както на тъмните, така и на осветените участъци на всяко изображение, за да се наслаждаваш на живо и реалистично зрително изживяване.

 
 
Естествена извивка
Проектира така, че да съответства на естествената извивка (1500R) на очите по-добре, отколкото по-малко извитите или плоските екрани. В проведено проучване е установено, че гледането на монитор с извит дисплей води до намаляването на зрителното напрежение на потребителите в сравнение с гледането на монитор с плисък екран или на други, които притежават по-малка извивка.
 
 
Gaming без "ограничения"
Честотата на опресняване на Turbo-X Monitor 27" Nemesis NC27QGH е 144Hz за невероятно бързи изображения без размазване, а времето за реакция е само 3ms. По този начин имаш минимален image lag и motion blur, наслаждавайки се на комфорт по време на gaming с кристална картина.
 
 
Скрито осветление
Turbo-X Nemesis NC27QH е gaming монитор не само що се отнася до характеристиките, но и до визията. За да подобри визията на твоя setup, притежава две скрити карти. С подсветката придаваш по-добър вид на помещението си, а с уникалния logo projector в предната част на монитора, стаята ти "крещи" hardcore gamer. Също така ти дава възможност да активираш и деактивираш скритото осветление по желание.
Picture in Picture
 
Picture in Picture
Мониторът поддържа функцията Picture in Picture, позволявайки ти да виждаш успоредно картина от два източника. Вторият избран от теб вход се появява в една част на дисплея, така че да не губиш никакъв контакт.
Τρεμόπαιγμα τέλος
 
Край на трептенето
Мониторът идва с опцията Flicker Free, осигурявайки по този начин нулево трептене за удобна работа, дори след дълги часове.
Ευκολία σύνδεσης
 
Лесно свързване
Разполага с 1x HDMI 2.0, 2x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.2, както и с аудио изход 3,5mm, за да можеш да свързваш монитора си с повече устройства за картина и звук.
Ρύθμισε την ή κρέμασε την!
 
Възможност за поставяне на стена!
Можеш да регулираш наклона на монитора си, като успоредно с това разполага с отвори, съответстващи на стандарта VESA, така че да го поставиш на стена със съответната стойка, ако желаеш.

Характеристики
  • Вид Monitor
  • Диагонал 27 inches (68.58 cm)
  • Резолюция 2560 x 1440
  • Технология на дисплея LED с VA матрица
  • Яркост 220 cd/m²
  • Ъгъл на видимост 178° / 178°
  • Време за реакция 3 ms
  • Формат 16:9
  • Честота на опресняване 144 Hz
  • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xDisplay Port, 1xStereo Mini Jack out
  • Вертикален наклон (Tilt) Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >