Моята кошница

Synology NAS DS118 1Bay Diskless

Мрежовият диск DS118 на Synology ти позволява да съхраняваш файлове, да правиш backup и stream дори на 4K, с един слот за твърд диск и Gigabit свързване за скоростни трансфери!
Каталожен номер: 2754096
365.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 27.98 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Synology DS118 ти дава възможност да съхраняваш файлове, да правиш backup на компютъра си с Windows или macOS и дори да правиш stream на снимки, музика и видеа дори и с 4K резолюция. Разполага с един слот, за да добавиш твърд диск с вместимост до 12TB, с порт Gigabit LAN, за да се свърже към локална мрежа и два порта USB 3.0 за скоростен трансфер на данни. Благодарение на QuickConnect, можеш да достъпваш файловете си отвсякъде, без да е необходимо да правиш сложни настройки. Разполага също с вградени инструменти, за да предпази файловете ти от online заплахи.

Turbo-X
 
 
Интелигентно управление и споделяне на файлове

File Station е web инструмент за управление на файлове, който ти предоставя бърз и сигурен достъп, без да изисква сложни настройки на PC или Mac. Предоставя разширено търсене и филтри, за да организираш файловете си по най-добрия начин. Поддържа SMB, FTP, AFP, NFS и WebDAV, за да работи хармонично във всяка среда.

 
 
PC или Mac, правиш backup

Synology NAS е напълно съвместим с всички компютри у дома, независимо дали си с PC или Mac. Това ти дава възможност да направиш backup във всички формати, независимо от операционната система или бранда. С приложението Cloud Station Backup разполагаш със сигурността, която искаш за данните и компютъра си с операционна система Windows или macOS, тъй като го използваш за Time Machine backup на твоя Mac.

 
 
Виж лесно файловете си отвсякъде

С QuickConnect разполагаш с достъп до всички файлове, които си съхранил в Synology NAS, без да е необходимо да правиш настройка на рутера или сложни мрежови промени. В една web среда под Windows, macOS,  Linux или някакво преносимо устройство с достъп до интернет, ще видиш веднага файловете си. С приложението Cloud Station имаш синхронизация в реално време.

 
 
Центърът на твоето забавление достига 4K резолюция

Превърни Synology NAS в център на твоето забавление. Позволява ти да правиш stream на цифров материал на компютри, преносими устройства, Apple TV, Google Chromecast и на всяко устройство, което е съвместимо с технология DLNA. Поддържа 10-bit H.265 online transcoding чрез Video Station и DS Video, позволявайки на 4K видеа да се разкодират и възпроизвеждат от компютри, мобилни устройства или media players, които не поддържат Ultra HD формати.

Turbo-X
 
Записи за
IP Cameras

Защити дома, фирмата или простo проследи какво се случва, когато не си там с твоя Synology NAS, тъй като е съвместим с повечето IP камери, предоставяйки ти възможност за запис и проследяване на живо.

Turbo-X
 
Гарантирана защита

С вградени инструмени за защита на данните от online заплахи.

Характеристики
  • USB 2.0 1xUSB 2.0
  • USB 3.0 2xUSB 3.0
  • Порт Ethernet 1xEthernet
  • CPU модел Realtek RTD1296
  • RAM памет 1 GB
  • Брой HDD 1
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >