Моята кошница

Synology NAS DS218

Съхранявай файлове и ги обработвай в реално време, прави backup, с 2 слота за твърди дискове, Gigabit LAN, 1 порт USB 2.0 и 2 порта USB 3.0!
Каталожен номер: 2895870
569.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 29.40 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Synology DS218 ти дава възможност да съхраняваш файловете си, да правиш backup на компютъра си, Windows или macOS, със завидна лекота. Можеш да ги обработваш успоредно с колегите си в безопасната среда, която създава, като имаш възможност и за stream на снимки, музика и видео, превръщайки DS218 в център на твоето забавление. Разполага с два слота за твърди дискове с вместимост до 24TB общо, един порт Gigabit LAN, за да се свърже в локална мрежа, един порт USB 2.0 и два порта USB 3.0 за скоростен трансфер на данни. Благодарение на QuickConnect, можеш да достъпваш файловете си отвсякъде, без да е необходимо да правиш сложни настройки. Разполага също с вградени инструменти, за да предпази файловете ти от online заплахи.

Turbo-X
 
 
Синхронизация и обработка в реално време

Чрез Cloud Station Suite синхронизираш файловете си с всички устройства - компютри, лаптопи или други Synology NAS. Успоредно с това, можеш да редактираш файловете си в реално време. Работи безпроблемно с документи в една защитена среда.

 
 
PC или Mac, правиш backup

Synology NAS е напълно съвместим с всички компютри у дома, независимо дали си с PC, или Mac. Това ти дава възможност да направиш backup във всички формати, независимо от операционната система или бранда. Приложението Cloud Station Backup ти предоставя сигурността, която търсиш за данните и компютъра си с операционна система Windows или macOS, тъй като го използваш за Time Machine backup на твоя Mac.

 
 
Виж лесно файловете си отвсякъде

Благодарение на QuickConnect, разполагаш с достъп до всички файлове, които си съхранил в Synology NAS, без да е необходимо да правиш настройка на рутера или сложни мрежови промени. В една web среда под Windows, macOS, Linux или някакво преносимо устройство с достъп до интернет, ще видиш веднага файловете си. С приложението Cloud Station имаш синхронизация в реално време.

 
 
Център на твоето забавление

Превърни Synology NAS в център на твоето забавление. Позволява ти да правиш stream на цифров материал на компютри, преносими устройства, Apple TV, Google Chromecast и на всяко устройство, което е съвместимо с технологията DLNA.

Turbo-X
 
Записи за
IP камери

Защити дома, фирмата или простo проследи какво се случва, когато не си там с твоя Synology NAS, тъй като е съвместим с повечето IP камери, предоставяйки ти възможност за запис и проследяване на живо.

Turbo-X
 
Гарантирана сигурност

Включва вградени инструмени за защита на данните от online заплахи.

Характеристики
  • CPU модел Realtek RTD1296
  • RAM памет 2 GΒ
  • Вместимост 24 TB
  • Брой HDD 2
  • Raid Да, 0/1/10
  • Порт Ethernet 1xEthernet
  • USB 2.0 1xUSB 2.0
  • USB 3.0 2xUSB 3.0
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >