Моята кошница

WD NAS My Cloud EX4100

С 4 слота за дискове, 2 порта Ethernet и операционна система MyCloud, твоите файлове ще те следват навсякъде!
Каталожен номер: 2458829
749.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.70 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Огромно място за съхранение, което може да достигне 24ΤΒ! С метална обшивка, 4 слота за дискове и поддръжка на Raid масив, My Cloud EX4100 на Western Digital е мястото за съхранение, необходимо както в офиса, така и в домашната ти мрежа! С 2-ядрен процесор Marvel Armada 388 на 1.6GHz, 2GB RAM и 4 слота за дискове с вместимост по 6TB всеки, ще имаш мрежов склад за всички твои файлове.

WD My Cloud
Θέσεις για δίσκους
Слотове за дискове
4 слота

Оборудван с 4 слота за дискове, дава възможност ти да определиш вместимостта на MyCloud, която може да достигне 24TB, поставяйки 4 диска по 6TB.

CPU
Процесор
Marvell Armada 388

2-ядреният процесор Marvell Armada 388 с тактова честота 1.6GHz ускорява четенето и записа на данни в твоите дискове, за да не се налага да чакаш. 

RAM
Памет RAM
2GB

RAM паметта 2GB DDR3 подобрява значително реакцията на MyCloud, за бързо търсене и запис, дори когато вместимостта е достигнала своя максимум.

 
Всичко навсякъде с теб

С операционната система My Cloud имаш в ръцете си един запас от инструменти и приложения, които ти дават пълен контрол върху съдържанието на твоите дискове, където и да се намираш! Можеш да достъпваш файловете си от всяко устройство, за да имаш винаги контрол над всичко. 

lcd
 
LCD дисплей

LCD дисплеят в предната част на WD, с удобното табло, те информира и ти дава възможност да управляваш дисковете си с лекота. 

Ethernet
 
2 порта Ethernet

 Оборудван е с 2 порта Ethernet, за да се свързваш в мрежа и да правиш online streaming на съдържание чрез DLNA. Ако пък искаш да свързваш външни хард дискове разполага с 2 порта USB 3.0, за да увеличиш още повече мястото за съхранение!

Fan
 
Грижи се за твоите дискове

Разполага с метална конструкция, която ще предпазва дисковете ти от инциденти. Предварително инсталираният вентилатор 90mm ще поддържа нормални нива на температурата! Оборудван е с 2 входа за захранване, за да свържеш резервно захранване, така че никога да не прекъсва работата му. 

Характеристики
  • Процесор Marvel
  • RAM памет 2 GΒ
  • Твърд диск 4 броя
  • Поддръжка Raid Да, 0/1/5 10/5 + / JBOD
  • Порт Ethernet 2xEthernet
  • USB 3.0 2xUSB 3.0
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >