Моята кошница

Rollei Flash 56

Flash Unit 56 на Rollei е съвместима с Canon и Nikon DSLR фотоапарати, надеждна и лесна за употреба, за впечатляващи резултати!
Каталожен номер: 2808277
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

На въпроса «Nikon или Canon», отговорът даваш ти. Що се отнася до външна светкавица, отговорът дава Rollei с Flash Unit 56, периферия с високо качество, която следва с точност работните стандарти на двата върхови производителя на фотоапарати. 

С «двойна функция», Rollei Flash Unit 56 се адаптира лесно към всеки фотоапарат Canon или Nikon и изпълнява всички необходими функции, за да правиш ярки и чисти кадри. 

Turbo-X
 
 
Мощна и изключително гъвкава

Rollei 56 Flash Unit разполага с функции, които ще отговорят на всички изисквания, които може да имаш към една съвременна светкавица от висок клас. С водещ номер 56 (при ISO 100, 180 mm), може да се използва както за главна, така и за второстепенна светкавица, а стойката, включена в аксесоарите, улеснява правилното й позициониране в обхвата на инфрачервената област (до 30 m в закрити помещения и до 15 m на открито). 

 
 
Допълнителни функции

Функцията bracketing flash и другите TTL функции правят Rollei 56 Flash идеална за широка гама приложения. Нуждае се само от 2.9 секунди, за да презареди между кадрите.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >