Моята кошница

Tamron Обектив 18-200mm F3.5-6.3 Di Nikon

Tamron 18-200mm е лек, all-round обектив, идеален за начинаещи фотографи!
Каталожен номер: 3222985
499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
При теб между 10.03 и 11.03.2021
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 1 година
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Tamron представя един обектив, създаден, за да те придружава във всекидневните ти кадри, но и при специални случаи. Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC е кулминацията от постоянните усилия на компанията да усъвършенства категорията на high-power обективите от 1992. 

Специално проектиран за дигитални фотоапарати Nikon със сензор APS-C (DX), интегрира AF (AutoFocus) технологии за автоматично фокусиране на обекта, който те интересува, високоефективни кристали за острота на снимките и намалена хроматична аберация, както и стабилизатор (VC), който намалява заклащането на апарата при снимане без статив и увеличава скоростите с 1,5 EV.

Turbo-X
Turbo-X
Тип обектив
Телеобектив

Телеобективът се използва основно, за да приближи отдалечени фотографски обекти, благодарение на голямото фокусно разстояние.

Turbo-X
Категория обектив
Zoom

Zoom обективите имат променливи фокусни разстояния, предоставяйки резултата от комбинация на два или повече обектива. Tamron 18-200mm предоставя 6 различни фокусни дължини (18, 35, 50, 70, 135 & 200mm) със съответните резултати.

Turbo-X
Диафрагма
F/3.5-6.3

Диафрагмата определя количеството на преминаващата светлина през обектива на фотоапарата. Колкото по-малка е стойността, толкова по-ярък е обективът!

Turbo-X
Диаметър на филтъра
62mm

Обективът работи с различни филтри както защитни, така и за създаване на творчески ефекти. Диаметърът показва кой филтър за кой модел обектив е подходящ.

Turbo-X
Съвместимост
Nikon APS-C

Обективът Tamron AF 18-200mm е съвместим с всички Nikon APS-C фотоапарати, които поддържат DX монтаж.

 
 
Изключителни кадри от 18 до 200mm

Иновативният Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC е лек и висококачествен обектив, идеален за начинаещи потребители. Интегрира нов Autofocus Drive Module с оптимизиран DC Μotor-Gear Train, който прави фокусирането по-бързо, по-безшумно и по-точно в комбинация със стабилизатора VC, с който разполага. Влагоустойчивата му конструкция спомага за защитата на обектива, когато се използва на октрито, дори при лошо време (не е предназначен за използване под вода или при силен дъжд).

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >