Моята кошница

AduroSmart Zigbee Starter Set Flame Light

ERIA Smart Wireless Dimming Starter Kit включва безжичен димер (Wireless Dimmer) и умна крушка ERIA Flame (E27, 2200K) за интелигентно "out-of-the-box" осветление!
Каталожен номер: 4263820
39.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Управлявай осветлението си без усилие от кухнята или от удобния диван във всекидневната с безжичния суич ERIA Dimming.

Просто свържи умната крушка с безжичния суич (Wireless Dimmer), за да получиш достъп от всяка точка на твоя дом на разстояние до 25 метра. Лесен за използване, лесен за инсталиране и работи с всяко Zigbee сертифицирано осветително тяло.

Също така работи съвместно с ERIA Hub на AduroSmart за пълно интегриране в Smart Home екосистемата (продава се отделно).

ERIA Smart Wireless Dimming Starter Kit Flame
 
 
Безжично осветление
С ERIA Smart Wireless Dimming Starter Kit имаш безжичен контрол на умната крушка от всяка точка на твоя дом на разстояние до 25 метра.
 
 
Switching & Dimming
Безжичният суич (dimmer) може да включи/изключи осветлението и да контролира интензитета на до 20 лампи от 0 до 100%. Предлага се с 3-годишен живот на батерията и включва стандартна магнитна основа, която покрива кутията за окабеляване, за да ти осигури лекотата на използване и естетиката на стандартен ключ за осветление.
 
 
Включена крушка 10W (800 lm, 2200K)
Спести енергия до 80% с високоефективната крушка (еквивалент на 60W), включена в ERIA Smart Wireless Dimming Starter Kit. Без инсталиране — не е необходимо окабеляване и можеш лесно да добавиш безжично димиране (dimming) в дома си, без да се налага да се обаждаш на електротехник.
 
 
Hub Integration
Използвайки AduroSmart Hub (продава се отделно) отключваш пълните възможности на продуктите ERIA. Можеш да персонализираш функциите на твоя AduroSmart ERIA® Zigbee Scene Switch/Scene Remote и да управляваш осветлението си от всяка точка на света. Запази и активирай любимите си светлинни сцени (Scenes) по време на специални моменти или през деня. Използвай гласови команди, за да контролираш осветлението си с Amazon Alexa или Google Assistant.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >