Моята кошница

Wiz Smart Pole Floor Light

Умна подова лампа WiZ Pole с модерен дизайн, двузоново осветление и поддръжка на милиони цветове. Свързва се към безжичната домашна Wi-Fi мрежа и се управлява с WiZ app!
Каталожен номер: 4110285
259.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслади се на цветни ефекти с широк ъгъл на лъча благодарение на подовата лампа Pole Floor Light.

Когато стои близо до ъгъл, създава атмосфера благодарение на двузоновото осветление, което произвежда мека светлина с градация.

Широкоъгълният светлинен лъч от 110° осветява голяма зона и може лесно да озари един цял ъгъл от пространството ти.

Изваждайки я от стойката, може да я поставиш хоризонтално, например под дивана или зад телевизора, като така ще те приканва да се отпуснеш със семейството си.

WiZ Pole Floor Light
 
 
Интелигентни функции
Наслади се на предимствата на интелигентните функции, просто като свържеш лампата WiZ към твоята домашна безжична Wi-Fi мрежа. Контролирай лесно осветлението, дори когато отсъстваш от дома си, програмирайки го да се включва и изключва автоматично. Не е необходимо да инсталираш hub или допълнителен хардуер.
 
 
Включи осветлението в програмата!
Автоматизирай интелигентното осветление, за да следва ежедневните или седмичните ти навици. Програмирай го да се включи сутрин или преди да се прибереш вкъщи, или планирай изключването му, за да пестиш енергия, когато не е необходимо.
 
 
Светлина с движение, без сензори
Сега светлината се активира от движение, без допълнителни сензори за движение. Как е възможно това? С технологията SpaceSense на WiZ, която превръща самите светлини в сензори за движение. С най-малко две WiZ лампи в една стая можеш да активираш функцията SpaceSense в приложението WiZ, така че те да се включват и изключват автоматично при засичане на движение.
 
 
Пълен контрол
Можеш да контролираш умното осветление WiZ по много начини. Регулирай осветлението чрез смартфона, гласа си или с дистанционното управление WiZ (продава се отделно) или използвайки стенен суич за превключване между двете основни функции. Работи с Google Home, Amazon Alexa и Apple Siri.
 
 
Създай идеалната атмосфера
Избирай от широка гама градации от освежаваща студена бяла светлина до релаксираща, топла бяла светлина или просто избери един от предварително зададените режими като Focus и Relax, за да създадеш идеалната атмосфера в твоето помещение.
 
 
Милиони цветове и светлинни функции
Избери цвят, който ти харесва или просто приложи функция за динамично осветление от предварително зададените настройки. Камината или океанът, например, ще ти помогнат да създадеш невероятна атмосфера и да подобриш настроението си.
 
 
Двузоново осветление
Създай дъга от цветови комбинации. Просто регулирай горната и долната част на лампата, за да излъчва различни цветове.
 
 
Широк ъгъл на лъча
Права или поставена хоризонтално на пода предоставя невероятен светлинен ефект. Широкият ъгъл на лъча от 110° може лесно да освети един цял ъгъл от пространството ти. Опитай също да насочиш цветната светлина към шкаф или рафт и я остави да върши чудеса в твоя дом.

Характеристики
    • Категория Smart Lamp
    • Мощност (Watts) 13 W
    • Автономия (часове) 25000 h
    • Други характеристики Application: Wiz. Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >