Моята кошница
свежо

Turbo-X Powerbank 30000 mAh 4 Ports Black

Каталожен номер: 3293882
69.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Зареди и вземи със себе си Turbo-X Powerbank 30000 mAh на екскурзията или пътуването, тъй като може да зареди твоя смартфон, таблет или всяко друго устройство, което се зарежда чрез USB. 

 

Благодарение на зарядната си литиева батерия с впечатляващ капацитет 30000mAh, с едно зареждане може да зареди напълно доста пъти както смартфона, така и таблета ти.

 

Разполага с 2 порта USB, Micro USB, Type-C & Lightning, противоплъзгащо покритие и LED индикатори, за да виждаш с един поглед състоянието му.

 

Turbo-X Powerbank 30.000 mAh
 
 
Лесно. Бързо. Сигурно.
Turbo-X Powerbank 30000 mAh не само предоставя съвместимост с повечето смартфони и таблети, но и издръжливостта на батерията, от която имаш нужда, тъй като може да зареди устройствата ти много пъти, само с едно зареждане. Свържи което и да е съвместимо устройство към един от двата порта USB  2Α, за да заредиш батерията му бързо и сигурно. Разполага с портове micro-USB, USB Type-C и Lightning за зареждането му, така че да не се налага да търсиш кабели или адаптори. Успоредно с това, в горната си част интегрира 4 LED индикации, които позволяват да следиш оставащия заряд на Powerbank (25%, 50%, 75% и 100% съответно), за да не оставаш никога без енергия.

Характеристики
  • Съвместимост Smartphones / Tablets
  • Тип Powerbank
  • Капацитет на батерията 30000 mAh
  • Портове 4
  • USB 2A
  • Кабели за свързване Micro USB
  • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >