Моята кошница

Belkin Powerbank 5000 mAh 2 Ports Black with Stand

С капацитет 5000mAh и два порта USB можеш да зареждаш две устройства (напр. таблет и мобилен телефон) едновременно, дори и в движение!
Каталожен номер: 3541843
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
BOOST↑CHARGE™ Power Bank 5K + Stand Play на Belkin е идеално предложение за всички, които работят или искат да се забавляват "on-the-go".

С капацитет 5000mAh и Power Delivery 12W зарежда безпроблемно смартфона ти, така че продуктивността и забавлението ти да останат непрекъснати.

Двата порта USB-A и USB-C запазват устройствата ти заредени, без да се налага да си близо до контакт. Така, дори и в движение можеш да запазиш комуникацията с колегите си, както и да гледаш филми, сериали или да се наслаждаваш на любимите си игри по време на дългочасови пътувания и полети. Благодарение на вградената стойка, няма да се налага да държиш телефона си, докато гледаш филми или клипове.
Belkin Boost Charge 5K
 
 
5000mAh!
Предоставя капацитет 5000mAh за до 17 часа допълнителна автономия (възпроизвеждане на видео, резултатът варира в зависимост от употребата) на твоя телефон.
 
 
Зареждай 2 устройства едновременно!
Двата USB порта ти дават възможност да зареждаш 2 устройства едновременно (Power Delivery е 12W), като например 2 мобилни телефона или смартфон и контролер за игри!
 
 
Hands-free забавление!
Създаден за продуктивност и забавление, BOOST↑CHARGE™ Power Bank 5K + Stand Play разполага със стойка за мобилния ти телефон, така че да се наслаждаваш на hands-free забавления и gaming. Разбира се, можеш да зареждаш устройството и контролера си едновременно!

Характеристики
    • Тип Powerbank
    • Съвместимост Smartphones / Tablets
    • Портове 2
    • Капацитет на батерията 5000 mAh
    • Кабели за свързване Type-C
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >