Моята кошница

JBL Speaker Bluetooth Xtreme 3 Black

Абсолютен JBL звук, водоустойчивост (IP67), безжично възпроизвеждане на музика от 2 устройства, вградена отварачка, технология PartyBoost и 15 часа музикална автономия, за безкрайно забавление!
Каталожен номер: 3556514
549.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Unleash Powerful Sound Everywhere: на басейна, на пикник, където и да се намираш, Xtreme 3 на JBL е мобилна Bluetooth колонка, която предлага вълнуващ стерео звук!

Оборудвана е с 4x говорителя и 2x пасивни Bass Radiators, за да се наслаждаваш на познатия динамичен звук на JBL. Благодарение на функцията Partyboost, може да се свърже безжично с други съвместими колонки JBL, за да направиш партито още по-забавно!

Дори ако времето се опита да развали забавлението ти с внезапен дъжд, няма да имаш проблем, тъй като Xtreme 3 е водоустойчива (IP67). Освен това, здравата презрамка за с отварачката за бутилки ще те улесни, когато си в движение.

JBL Xtreme 3 ти осигурява до 15 часа музика!
JBL Bluetooth Xtreme 3 Blue
ΙP67 Waterproof
Устойчивост
Водоустойчивост
С водоустойчива конструкция, според спецификациите на станадарта IP67, няма да те тревожат дребни инциденти с вода, независимо дали се намираш в басейна, или на плажа.
Frequency Response
Честотен диапазон
53,5Hz - 20KHz
С голям честотен диапазон от 53,5Hz до 20KHz, можеш да се наслаждаваш на дълбок бас и чисти високи, независимо от музиката, която ти харесва да слушаш.
15H Battery
Батерия
15 часа
Вградената батерия предоставя до 15 часа автономия.
 
 
JBL Original Pro Sound
Новото поколение Bluetooth колонки JBL Xtreme 3 предоставя още по-мощен стерео звук. С 4 подобрени говорителя и 2 Bass Radiators (2x 70mm woofer/2x 2,75", 2x 20mm tweeter/2x 0,75"), Xtreme 3 е гаранция за парти. Модернизираната и устойчива презрамка за пренасяне разполага с практична отварачка за бутилки!
 
 
Следва те навсякъде
JBL Xtreme 3 разполага със зарядна литиево-йонна батерия 36,3Wh, която осигурява до 15 часа музика или възможност за зареждане на устройствата ти чрез порт USB (USB-A & USB-C, max. 2,5A), докато слушаш музика. Свързвайки до 2 смартфона или таблета чрез Bluetooth, ще се наслаждаваш на любимата си музика, където и да се намираш, без използването на кабели.
 
 
Винаги с теб!
Благодарение на здравата и водоустойчива - със сертификат ΙP67 - конструкция, JBL Xtreme 3 е специално създадена за използване на открито, независимо дали се намираш на плажа, или разпускаш край басейна. Лека и мобилна, дава възможност да слушаш любимите си миксове силно и с чист звук, винаги и навсякъде.

Характеристики
    • Обща мощност 100 Watt
    • Честотен диапазон 55 Hz - 20 KHz
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Свързване Bluetooth
    • Автономия на батерията До 15 часа
    • Водоустойчивост Да (IP67)
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >