Моята кошница

Sony Speaker Bluetooth SRS-XE300 Black

Безжична колонка с X-Balanced Speaker Unit за мощен и ясен звук, автономия на батерията до 24 часа и бързо зареждане!
Каталожен номер: 4030443
299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

LIVE LIFE LOUD: трябва да живееш живота си на пълни обороти. Това означава да събереш приятели, да усилиш музиката докрай и да танцуваш цяла нощ, наслаждавайки се на чист и плътен звук.

С колонките от серия X можеш да извлечеш максимума от всеки момент, да направиш партитата си незабравими и да живееш така, че да те чуват. Водоустойчива, устойчива дори и на морска вода, XE300 разполага с Line-Shape Diffuser, който ще помогне на звука да достигне по-далече от всякога.

С натискането на един бутон, Sony SRS-XE300 осигурява бързо и лесно сдвояване чрез Bluetooth® с твоите Android™ устройства. С компактен размер и батерия с автономия до 24 часа (зареждане чрез USB-C), тя е идеалният спътник за следващото парти.

XE300 X-Series Portable Wireless Speaker BLK
24H Battery + ANS
 
Автономия на батерията 24 часа и технология ANS
XE300 ти предоставя 24 часа възпроизвеждане с напълно заредена батерия, което означава, че едно зареждане трябва да е достатъчно, за да издържи на всяко парти. Уникалната сензорна технология за микрофон на Sony – Ambient Noise Sensing (ANS), пести батерията навън.
STAMINA + Fast Charge
 
Зареждай бързо
Ако времето не е достатъчно, не се притеснявай. Бързото зареждане ти предоставя 70 минути (в режим STAMINA и ниво на звука на 34. Действителната производителност може да се различава от посоченото време поради силата на звука, възпроизвежданите песни, температурата на околната среда и условията на използване) възпроизвеждане само за 10 минути зареждане.
Sony Music Center
 
Погрижи се за батерията
Функцията "Грижа за батерията" помага за избягване на прекомерно зареждане и поддържа батерията в оптимално състояние за по-дълго време.
 
 
Sony представя дифузьора с линейна форма
Вдъхновен от аудиосистемите, използвани за професионални концерти, уникалният дифузьор с линейна форма на Sony създава линеен източник на звук и го разпределя по-равномерно в по-широка зона, за да изпълни мястото на събитието с качествено аудио. Така то се разпространява на по-голяма площ без компромис с качеството.
 
 
По-широко звуково поле с X-Balanced
За разлика от кръглата диафрагма в стандартната колона, диафрагмата на наскоро разработената X-Balanced Speaker Unit в XE300 не е кръгла, което освобождава повече напрежение за по-висококачествен звук. Това, че формата не е кръгла, не само увеличава площта на диафрагмата на високоговорителя, увеличавайки звуковото налягане за плътен бас, но и намалява отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане за по-малко изкривяване.
 
 
Водата няма да те спре
XE300 е водоустойчива и дори устойчива на солена вода, така че няма за какво да се притесняваш край морето или басейна, дори може и да я миеш (ако повърхността на системата се замърси, не използвай перилен препарат, разтворител, бензин, спирт и т.н., за да я почистиш, и не чисти системата с четка. Дали ще можеш напълно да отмиеш петното или мърсотията, зависи от самото замърсяване.). Със степен на защита IP67, колонката е устойчива на прах, така че можеш да я използваш върху всякакви повърхности, независимо дали искаш да я вземеш със себе си на плажа, в парка или в градината.
 
 
По-качествени обаждания с Echo Cancelling
Технологията Echo Cancelling позволява на двама души да говорят едновременно без да се заглушават. Можеш да приложиш директно заглушаване с бутона MIC Mute на колонката. А с Multipoint Connection, две устройства могат да се сдвоят едновременно.
 
 
Раздвижи купона с Party Connect и Stereo Pair
Свържи до 100 съвместими безжични високоговорителя с BLUETOOTH® технология с Party Connect и синхронизирай музиката, за да танцуват всички в един ритъм. Или свържи безжично две колонки със Stereo Pair за невероятен стерео звук. И двете функции се активират от Sony | Music Center.
 
 
Постави я изправена или в хоризонтална позиция
С препоръчителното вертикално поставяне можеш да се насладиш на всички предимства на звука от дифузьора с линейна форма. А можеш и да я поставиш в хоризонтална позиция и да се насладиш на стерео аудио възпроизвеждане с приложението Sony | Music Center - което ти позволява да управляваш устройствата си от телефона (настройки на звука, плейлисти, следваща песен и т.н.).

Характеристики
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Свързване Bluetooth
    • Автономия на батерията До 24 часа
    • Честотен диапазон 20 Ηz - 20 KHz
    • Водоустойчивост Да (IP67)
    • Обхват До 30 m
    • Тегло 1.3 kg
    • Височина 23.8 cm
    • Ширина 10.5 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >