Моята кошница

Harman Kardon Luna Grey

На закрито или на открито, създай своя собствена атмосфера с динамичен звук от Harman Kardon Luna!
Каталожен номер: 4336887
369.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслади се на превъзходен звук и мощен бас от един компактен Bluetooth® високоговорител — запознай се с Harman Kardon Luna.

Със сигурност ще се изкушиш да го докоснеш, за да усетиш меката материя, която го покрива и детайлите от качествен анодизиран алуминий. Елегантният му дизайн изпълва ръката ти толкова красиво, че ще го носиш навсякъде с теб, от сутринта, когато приготвяш чая си в кухнята, до остатъка от деня си в офиса, за да се насладиш на любимия си плейлист. По-късно можеш да се отпуснеш на дивана с любимия си подкаст.

Със степен на водоустойчивост IP67, прахоустойчив и с 12 часа живот на батерията, Harman Kardon Luna ще ти прави компания, дори когато барбекюто в градината се превърне в събиране с напитки около огън.

И ако искаш още по-невероятен звук, свържи безжично две колонки Harman Kardon Luna помежду им и се наслаждавай на страхотно музикално преживяване!

Harman Kardon Luna Grey
40W (RMS)
Мощност
40W (RMS)
Harman Kardon Luna предоставя обща мощност 40W (RMS), тъй като разполага с tweeter 20mm и woofer 48x90 mm за богат стерео звук с мощен бас (1x 25W RMS + 1x 15W RMS).
Bluetooth® 5.3
Тип свързване
Bluetooth® 5.3
Разполага с Bluetooth® 5.3 (A2DP 1.3, AVRCP 1.6) и поддържа безжично сдвояване с две мобилни устройства едновременно, така че да можеш да превключваш между плейлисти с приятели и близки, създавайки незабравими спомени.
IP67 Certified
Устойчивост
Водоустойчивост (IP67)
Отиваш на басейн? Внезапен дъжд по време на разходка? Със степен на защита от прах и вода IP67, Harman Kardon Luna е не само стилен и звуково ефективен, но и изключително издръжлив.
 
 
Превъзходен звук Harman Kardon
Чуй всеки детайл от музиката си с балансиран, висококачествен звук от усъвършенстваните драйвери на Harman Kardon Luna. Емблематичният звук на Harman Kardon ще направи така, че любимите ти песни ще звучат като... нови.
 
 
Елегантна визия, качествен дизайн
Елегантният, минималистичен силует на Harman Kardon Luna подчертава всяка среда. Стилният ергономичен дизайн, обвитата с плат конструкция и горният панел от анодизиран алуминий изглеждат страхотно навсякъде.
 
 
Вградена батерия
Не пропускай нито един момент от любимата си песен или подкаст. С вградената батерия с автономия 12 часа, Harman Kardon Luna е перфектният спътник през целия ден, "захранвайки" личния ти саундтрак!
 
 
Дизайн с мисъл за околната среда 
Harman Kardon Luna разполага с текстилна решетка, изтъкана от 100% рециклирана полиестерна нишка, 85% рециклирана пластмаса в рамката и включва 50% рециклиран алуминий в горната част. Също така е опакован в FSC сертифицирана хартия, отпечатана със соево мастило.

Характеристики
    • Обща мощност 40 Watt
    • Автономия на батерията До 12 часа
    • Свързване Bluetooth
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Честотен диапазон 60 Hz - 20 KHz
    • Водоустойчивост Да (IP67)
    • Тегло 710 g
    • Размери 21 x 8 x 7.8 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >