Моята кошница

Epson Projector TW6250 Android TV

Наслади се на уникално изживяване на голям екран за филми, спортни събития или игри с този домашен проектор с Android TV и висока резолюция 4K PRO-UHD!
Каталожен номер: 4098862
1999.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 61.64 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслаждавай се на филми, спорт и игри на голям екран с Epson EH-TW6250, компактен висококачествен 4K PRO-UHD проектор за домашно кино.

Превърни дома си в център на действието с 4K PRO-UHD gaming проектора на Epson. Ясните изображения, дълбокото черно и плавното движение правят този проектор най-добрият избор за домашно развлечение. Отличният интерфейс на свързване, лесното инсталиране или простият начин на подравняване, съчетани с компактния, извит дизайн, правят позиционирането му в пространството ти лесно.

Създай невероятно изживяване на "голям екран" в помещението си (до 500 инча) с висококачествения проектор с висока резолюция EH-TW6250 на Epson. Поддържа 4K PRO-UHD резолюция за зашеметяваща яснота и качество на изображението, висок контраст и яркост (до 2800 lumens).

Ако искаш повече съдържание, повече игри и екшън, можеш да се възползваш от възможностите на Android TV™. Сега предаването чрез streaming на развлекателни програми и споделянето на съдържание от мобилния ти телефон е вълнуващо изживяване. На твое разположение се намира също Google Assistant, готов да отговори на всеки твой въпрос.

Няма нужда да се тревожиш за околното осветление, тъй като създава ярки и резки изображения, благодарение на поддръжката на яркост от 2800 lumens и на 3LCD технологията на Epson. Невероятно дългият живот на лампата (до 10000 часа) осигурява отлично съотношение цена/качество (до 15 години забавление).

Epson Projector EH-TW6250
Epson Projector EH-TW6250
Резолюция
4K PRO-UHD
Презентациите ти оживяват с резолюция 4K PRO-UHD за детайлни прожекции.
Epson Projector EH-TW6250
Яркост
2800 Lumen
С яркост 2800 лумена (Color/White), прожекциите не се влияят от околното осветление.
Epson Projector EH-TW6250
Контраст
35000:1
Големият контраст 35000:1 осигурява широка цветова градация за по-живи и реалистични изображения в презентации и видеа.
Epson Projector EH-TW6250
Свързване
HDMI и WiFi 5
Проекторът разполага с портове HDMI 1.4 и USB 2.0 Type-B (Service Only). Също така интегрира WiFi 5 (802.11a/b/g/n/ac).
Optoma UHD42 Speaker 10W
Звук
10W
Благодарение на вградения високоговорител 10W, зрителното изживяване е завършено. Говорителят е изключително полезен за срещи и презентации извън офиса.
 
 
Gaming на голям екран
Този видеопроектор за домашно кино 4K PRO-UHD може да създаде изживяване на голям екран в дома ти, с време на забавяне по-малко от 20 ms и изображения, достигащи 500". Предава безупречно дори най-атмосферните сцени с ясно дефинирани детайли в сенките и наситено черно, като същевременно увеличава яркостта чрез Gamma Uplift за по-добро gaming изживяване.
 
 
Лесно инсталиране
Малък и лек, проекторът на Epson се мести лесно, а вертикалното изместване на обектива, zoom x1,6 и корекцията keystone осигуряват безпроблемно регулиране на картината. Достъпът до забавление е лесен благодарение на вградения Android TV и порта HDMI 1.4.
 
 
Живи, реалистични изображения
Технологията 3LCD на Epson осигурява изключително ярки, но богати на цветове изображения, произвеждайки бяла и цветна светлина с еднакво добро представяне. Дори в светли всекидневни, този 4K PRO-UHD проектор предоставя изображение с яркост от 2800 лумена и контрастно съотношение 35000:1.
 
 
Предоставя до 15 години развлечение
Благодарение на дългия живот на лампата до 10000 часа, можеш да гледаш филм всеки ден в следващите 15 години, без да се налага да я сменяш. Проекторите на Epson са известни със своята надеждност, така че не е нужно да се притесняваш, че ще пропуснеш и минута от любимия си филм, играта или някое предаване.
 
 
С Android TV™
Сега пространството ти е център на действие и забавление. Създай едно наистина незабравимо изживяване у дома с Android TV™. Можеш лесно да стриймваш съдържание (телевизионни програми, филми, сериали и др.), да говориш с дигиталния асистент Google Assistant или да споделяш съдържание от мобилния си телефон лесно и бързо!

Характеристики
    • Технология 3LCD
    • Яркост 2800 ANSI Lumens
    • Максимална резолюция 4K PRO UHD
    • Контраст 35000:1
    • Размер на проекцията 40 inches до 500 inches
    • Aspect Ratio 16:9
    • Звук 10 Watt
    • Възпроизвеждане USB Да
    • Функция Keystone Да
    • Ниво на шум 36 dB
    • WiFi Dual band 2.4G/5G
    • Портове 1xHDMI / 1xUSB 2.0 / 1xStereo Mini Jack out
    • Дистанционно управление Да
    • Тегло 4.1 kg
    • Размери 33.3 x 27.5 x 13.15 cm
    • Други характеристики Eco Mode
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >