Моята кошница

AMD CPU Ryzen 5 5600X (AM4/4,6GHz/35MB)

Каталожен номер: 3575802
649.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.53 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Когато имаш в ръцете си най-усъвършенстваната архитектура на процесор в света за игри или за създаване на съдържание, възможностите са неограничени.

Независимо дали играеш най-съвременните игри, проектираш небостъргач или обработваш много данни едновременно, имаш нужда от процесор, който може да прави всичко. Имаш нужда от процесор AMD Ryzen™ 5000 Series, който определя нови стандарти в производителността за геймърите и създателите.

С 6 до 16 ядра, 12 до 32 threads (благодарение на технологията SMT, Simultaneous Multi-Threading), работна честота от 3,4GHz до 3,8GHz и Max Boost от 4,6GHz до 4,9GHz, ще откриеш подходящия за теб и изискванията ти процесор AMD Ryzen™ 5000. Който и да избереш, ще се озовен на върха в гейминга!
AMD Ryzen ™ 5000 Series
AMD Ryzen ™ 5000 Series AM4
Socket
AM4
Процесорите AMD Ryzen ™ 5000 Series са съвместими с дъна Socket AM4 и се базират на chipsets AMD X570, B550 и A520 (консултирай се със сайта на производителя на дъното за съвместимостта с по-стари chipsets).
AMD Ryzen ™ 5000 Series Cores
Cores
6C/12T
Включва 6 физически ядра и 12 threads (благодарение на технологията SMT, Simultaneous Multi-Threading) за по-ефективно оползотворяване на ресурсите му и максимално добра производителност при многонишкови приложения и процеси.
AMD Ryzen ™ 5000 Series Cache
Cache
3MB L2/ 32ΜΒ L3
Общата L2 Cache е 3MB, а общата L3 Cache памет е 32MB (намалява латентността, като позволява съхранението на повече данни за обработка преди достъпа до основната памет).
AMD Ryzen ™ 5000 Series Frequency
Работна честота
3,7GHz (Max Boost 4,6GHz)
Работната честота на процесора е 3,7GHz. Max Boost Clock за single-threaded работни потоци е 4,6GHz и се активира според изискванията.
AMD Ryzen ™ 5000 Series TDP
TDP
65W
Благодарение на производствения метод FinFET 7nm и специалните подобрения за намалена консумация, TDP (Thermal Design Power) на процесора е 65W. Придружава се от Wraith Stealth Cooler.
 
 
Най-бързите в играта
Играеш игри или си създател на съдържание? Какъвто и да е случаят, процесорът AMD Ryzen™ 5000 Series ще ти позволи да се насладиш на висока производителност. Процесорите от серията AMD Ryzen™ 5000 са перфектното средство, за да изживееш вълнуващи емоции със следващото поколение взискателни игри, като също така доминират в многонишковите задачи, като 3D и video rendering или в software compiling.
 
 
С последните технологии
Процесорите от серията AMD Ryzen™ 5000 включват най-съвременните характеристики и възможности, които ще те държат на върха на гейминга. С върхова процесорна мощ, предоставят високи технологии, създадени да ти осигурят най-доброто представяне, когато имаш нужда, включително Precision Boost 2, Precision Boost Overdrive и PCIe® 4.0.
 
 
Архитектура 7nm «Zen 3»
Новите процесори AMD Ryzen™ 5000 Series са създадени на базата на архитектурата «Zen 3» на 7nm за до 19% увеличаване на броя на командите на часовников цикъл (IPC, Instructions per Cycle) в сравнение с предишното поколение и максимално висока честота на усилване (boost) за още по-висока производителност в момента, в който се нуждаеш.
AMD Ryzen ™ 5000 Precision Boost 2
 
Precision Boost 2
Характеристиката Precision Boost 2 на процесорите увеличава работните честоти на ядрата за подобрена производителност, където имаш нужда, ако си геймър или създател на съдържание.
AMD Ryzen ™ 5000 Precision Boost Overdrive
 
Precision Boost Overdrive
Precision Boost Overdrive се възползва от подобрения дизайн и характеристиките на дъното ти, за да повиши производителността, увеличавайки таймингите на часовниците за по-дълъг период от време. Също така ти дава възможност за овърклок с натискане на един бутон.
AMD Ryzen ™ 5000 Unlock
 
Отключени и готови за овърклок
Използвайки приложението AMD Ryzen Master, можеш да направиш овърклок на отключения процесор за подобрено представяне във всички приложения и игри.

Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Socket AM4
  • Тактова честота на процесора 3.70 GHz
  • Брой ядра на процесора 6
  • Cache 32 MB
  • Cooling Device Да
  • Архитектура 7 nm
  • Опаковка Box
  • Други характеристики Maximum Frequency: 4.6 GHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >