Моята кошница
свежо

AMD CPU Ryzen 9 3950X (AM4/3.5 GHz/72 MB)

С ядра с архитектура Zen 2 и впечатляващи тайминги, поддръжка на PCIe 4.0 и изключителни технологии на AMD, предефинира производителността на Gaming PCs!
Каталожен номер: 3311988
1999.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 61.64 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Built for You. Designed to Win:Проектирани да вдъхновяват геймъри, streamers и създатели на съдържание, процесорите от серията AMD Ryzen 3000 - първите в света на 7nm (TSMC FinFET) - предоставят несравними технологии за изключителна производителност. 
 
Мощният ΑMD Ryzen 9 3950Χ интегрира 16 ядра с архитектура Ζen 2 (32 процесорни нишки) и общо 72MB кеш памет. Работи на 3,5GHz (Base Freq.), като работната честота може да достигне 4,7GHz (Max Boost Clock).  

Съвместим е с новия X570 chipset на AMD, поддържа стандарта PCIe 4.0, изкуствен интелект (neural-net AI) и технологии Precision Boost Overdrive5, Precision Boost 2, Pure Power и AMD StoreMI.
AMD Ryzen 9 3950X
Socket AM4
Socket
AM4
Socket AM4 е създаден за съвременните процесори на AMD, с цел подобрени постижения и отлично сработване на процесора с останалите компоненти на системата.
Zen 2 16 Cores
Cores
16C/32T
16-те ядра с архитектура Zen 2 в комбинация с 32 процесорни threads са създадени за по-добро разпределение на задачите и реакция, която спира дъха. Всичко става много по-бързо.
72MB Cache
Кеш памет
72ΜΒ
Голямата кеш памет 72MB на процесора осигурява невероятни скорости, така че всички процеси се извършват по-бързо.
Max Boost Clock 4.7GHz
Скорост
4,7GHz (Max Frequency)
Всичко се изпълнява, без следа от забавяне. С тактовата честота на процесора 3,5GHz, която може да достигне 4,7GHz, програмите, игрите и приложенията ти никога няма да "забият".
 
 
Ненадминато представяне!
По-високи скорости, повече памет и по-голяма честотна лента от предишното поколение: Процесорите AMD Ryzen™ 3000 - с ядра с микроархитектура Zen 2 - представляват нов стандарт за висока производителност. Създадени с тази философия, ще надминат очакванията дори на най-взискателните потребители и ще определят нови стандарти при избора на High End Gaming CPUs.
 
 
Оптимизиран за Liquid Cooling!

Ryzen™ 9 3950X  е създаден с най-напредналата производствена технология (TSMC 7nm FinFET) в света, която - в комбинация със системи за водно охлаждане от висок клас* - запазва ниски нива на температурата на системата, без абсолютно никакъв компромис! Успоредно с това, възможностите на невронната мрежа променят производителността на ядрата в зависимост от работното натоварване на приложенията - едно предимство, което печелиш, само когато имаш най-усъвършенствания gaming CPU в света!

* Препоръчва се от AMD.

 
 
Връх на иновациите!
AMD Ryzen™ 3000 са първите процесори с поддръжка на стандарта PCI Express 4.0 (PCIe 4.0), както и със съвместимост с X570 chipset на AMD, предлагайки по-голям канал за комуникация и несравними постижения с най-добрите дъна, графични карти и твърди дискове, които се предлагат на пазара. Също така са съвместими с по-старите поколение дънни платки, предлагайки нови възможности и стойност на инвестицията ти.

Характеристики
  • Употреба Gaming
  • Socket AM4
  • Брой ядра на процесора 16
  • Тактова честота на процесора 3.50 GHz
  • Cache 72 MB
  • Архитектура 7 nm
  • Опаковка Box
  • Други характеристики Maximum Frequency: 4.7 GHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >