Моята кошница
свежо

Intel CPU Core i7 9800X (2066/3.8 GHz/16.5 MB)

Intel Core i7-9800X идва с 8 ядра, 16 threads и възможност за overclocking!
Каталожен номер: 3069346
1449.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 44.68 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

 

Intel представя Core X процесорите 9-то поколение, предназначени за extreme gamers, създатели на съдържание и професионалисти, осигурявайки върхово представяне и множество процесорни ядра на 14nm.

Създаден за Socket 2066, Intel Core i7-9800X идва с 8 ядра (16 threads). Работната честота на 3,8GHz осигурява висока производителност, а благодарение на Turbo Boost Max 3.0, достига 4,4GHz. В комбинация с 16,5MB кеш памет и възможност за overclocking, ти дава необходимата мощност, точно когато ти трябва!

Turbo-X
Turbo-X
Socket
Intel 2066

Socket 2066 е създаден за процесорите от серията X на Intel с цел да осигури повишена производителност и отлично сработване на процесора с останалата част от системата.

Turbo-X
Cores
8 ядра - 16 threads

8 ядра с 16 threads осигуряват висока производителност! Всичко става много бързо, тъй като серията X е проектирана за висока производителност при всяка дейност, независимо дали е видеообработка 4K или extreme gaming.

Turbo-X
Работна честота
3,8GHz (Turbo Boost Max 4,4GHz)

Всичко се извършва веднага без никакво забавяне. Процесорът работи на 3,8 GHz, а когато се налага, честотата се увеличава до 4.4GHz с Turbo Boost Max 3.0. С такива честоти игрите или приложенията не "забиват" никога.

Turbo-X
Кеш памет
16,5MB

Процесорът е с кеш памет 16,5MB за високи скорости и всичко се случва на момента без да се затруднява процесът.

 
 
Мощта на X

Core процесорите от серията X - като Ιntel Core i7-9800X - предоставят по-висока скорост в обработката на данни и по-бърза реакция в комбинация с технологията Intel Optane, поддръжка на RAM памет DDR4 до 128GB със скорост на предаване до 2666 MT/s, поддръжка на chipset Intel Χ299, Intel AVX-512, както и 44 PCIe lanes.

 
 
Game + Stream + Create

Не губи времето си в чакане, а действай. Новата серия процесори Intel Core X е създадена с цел да осигури несравнима производителност и бърза реакция при игри и взискателни приложения. Независимо дали обработваш 4K съдържание на 360 градуса за несравнимо VR изживяване, или играеш най-новите игри, системата ти ще работи безупречно!

 
 
Твори без ограничения

Отключи креативността си с Intel Core процесорите от серията X, които ти дават възможността да създаваш, да обработваш и да споделяш всичко, без да чакаш. С Ιntel Extreme Memory Profiles (XMP), Intel Extreme Tuning Utility (XTU) и Intel Performance Tuning Protection Package Plan, overclocking се превръща в детска игра!

 
 
Turbo Boost Max 3.0

Новата серия процесори Intel Core X поддържа технологията Turbo Boost Max 3.0, за да подобри представянето на системата ти, тъй като позволява най-точното автоматично увеличаване и намаляване на работната честота, в зависимост от работното натоварване, с цел повишаване на производителността.

Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Socket 2066
  • Брой ядра на процесора 8
  • Тактова честота на процесора 3.80 GHz
  • Cache 16.5 MB
  • Опаковка Box
  • Други характеристики Maximum Frequency: 4.40 GHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >