Моята кошница

@Work Офис стол Focus черен/зелен

Каталожен номер: 3548147
210.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Направи си най-хубавия подарък за ежедневието с @work офис стола Focus! Съчетава комфорт и качество на достъпна цена, като може да се регулира, за да ти бъде по мярка! Разполага с механизъм за регулиране височината на облегалката, регулируеми подлакътници и поддръжка на кръста с регулируемо упражняване на натиск, за удобна работа, дори ако седиш много часове. Устойчивата метална конструкция осигурява издръжливост във времето при многочасова всекидневна употреба. Фокусирай се върху комфорта си!
3548147
@Work Καρέκλα Γραφείου Focus Πράσινη
Размери
Височина на седалката: 43 - 49 см/ Ширина: 52 см
 Столът Focus има височина на седалката 43 - 49 см, ширина 52 см, дълбочина 50 см и височина на подлакътниците 65 - 74 см.
@Work Καρέκλα Γραφείου Focus Πράσινη
Тип механизъм
Relax
 Механизмът Relax позволява на облегалката на стола да се движи свободно, следвайки движенията на тялото ти, като успоредно с това ти дава възможността да заключиш облегалката в една позиция за стабилност по време на работа.
@Work Καρέκλα Γραφείου Focus Πράσινη
Конструкция
Метална основа
Столът Focus разполага с устойчива метална основа, която предоставя стабилност през целия ден, като успоредно с това улеснява движението във всички посоки.
 
 
Фокусирай се върху потребностите си!
Столът Focus идва по твоя мярка! С функциите, с които разполага, ще можеш да оформиш идеалната позиция, така че да отговаря на твоя тип тяло и да се наслаждаваш на комфорт, докато седиш. Регулируемата височина на облегалката, регулируемата поддръжка на кръста и регулируемите подлакътници ще ти осигурят удобно и ергономично място по време на работа.
 
 
Идеалният корпоративен "партньор"
Столът @work Focus е идеалният избор за персонала във всяка корпоративна среда. Разполага с механизми за комфортна работа, а модерният му дизайн подхожда на всяка стая за срещи, конферентна зала или офис. Освен това, висококачествената му конструкция го прави изключително издръжлив във времето и при всекидневна употреба.
 
@Work Καρέκλα Γραφείου Focus Πράσινη
 
Регулируема поддръжка на кръста
Една от частите на тялото, която се натоварва най-много по време на работа е кръстът. С регулируемата поддръжка на кръста, можеш да имаш отлична лумбална опора, независимо от начина, по който седиш, теглото или типа на тялото ти.
 
3548147
 
Регулируеми подлакътници
Столът Focus разполага с регулируеми подлакътници, за да можеш да работиш удобно, поддържайки ръцете ти на идеалната височина, в зависимост от работния плот и типа на тялото ти!

Характеристики
    • Размер на седалката 52 х 50 см
    • Колела Пластмасови
    • Подлакътници Регулируеми
    • Регулиране на височина Да
    • Гаранция на механизма 12 месеца
    • Опора за кръста Да
    • Опора за главата Не
    • Тип стол Работен
    • Дамаска на стол Текстил/Мрежа
    • Основа на стол Метална
    • Механизъм Релакс
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >