Моята кошница
свежо

@Work Офис стол Top II червен

Каталожен номер: 3024350
152.00 лв 179.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Гаранция - 1 година на механизма
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Събери на едно място всички  «искам» с един стол, който ти осигурява удобство, стил и качествена изработка! Стол @work Top II ще се превърне в необходимата съставка за твоето взискателно ежедневие, тъй като разполага с възглавничка за кръста, регулираща се облегалка за глава за пълна защита на областта на шията и механизъм Relax за свобода на движенията! Достъпната ценя го превръща в наистина Top избор, а червеният цвят подхожда на всеки офис и му придава модерно усещане и стил.

Turbo-X
Turbo-X
Размери
Височина на седалката: 44-54см./Ширина: 50εκ.

Стол Top II е с височина на седалката 44-54см., ширина 50см., дълбочина на седалката 48см. и височина на подлакътниците 65x74см.

Turbo-X
Тип механизъм
Relax

Механизмът Relax ти позволява да регулираш стола си по такъв начин, че да имаш абсолютна свобода на движенията, без да е застопорен в една конкретна позиция.

 
 
Стол, който ти подхожда много

Елегантността, издръжливостта и ергономичния дизайн са 3 характеристики, които определят стол Top ΙΙ и го правят подходящ за твоя офис, но и за отмора след многото часове работа. Освен това се предлага в  3 цвята, за да удовлетвори и най-взискателните и да се впише във всяко помещение.

 
 
Идеалната опора за кръста

Ежедневните задължения в работата изморяват и натоварват кръста, създавайки дългосрочни проблеми. В такъв случай възглавничката на стол Top ΙΙ се регулира, за да се напасне към твоето тяло, а можеш и да регулираш натиска на облегалката, за да постигнеш желаната позиия и да нулираш възможностите за схващане на гърба.

 
 
Стойката, която се поставя високо

Стабилната метална стойка на стол Top II осигуряват стабилност през целия ден и същевременно улесняват придвижването във всички посоки. Освен това осигуряват на стола по-голяма продължителност на живот, тъй като не се поврежда от ежедневната употреба.

Turbo-X
Регулираща се облегалка за глава

С регулиращата се на височина и чупеща се облегалка за глава се осигурява стабилност за областта на врата през целия ден, за да работиш без да се натоварваш.

Turbo-X
Регулиращи се подлакътници

Анатомичните подлакътници се регулират на височина и осигуряват удобство и комфорт на лактите и ръцете ти!

Turbo-X
Дишащ текстил Mesh

Изработен от мрежест текстил Mesh, който улеснява движението на въздуха и предотвратява изпотяването на тялото при многочасова работа.

Характеристики
    • Материал Текстил Mesh и текстил
    • Механизъм Relax
    • Кръстачка Метална
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >