Моята кошница

Turbo-X FM Radio PR-200

Преносимо радио AM/FM с вход за слушалки, LCD дисплей и вградена сгъваема антена, за да хващаш чисто любимите си станции!
Каталожен номер: 2935538
25.99 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Леко и елегантно дигитално радио Turbo-X FM PR-200, перфектният спътник във всяко пътуване. Разполага с телескопична антена, работи с две батерии AAA (1.5V), ергономични бутони, LCD дисплей, за да виждаш честотата, нивото на звука и часа (появява се, когато деактивираш функцията радио), специален вход за слушалки и вграден високоговорител, за да слушаш любимите си станции, където и да се намираш!

Turbo-X
 
 
Наслаждавай се на любимите си станции!

Turbo-X FM Radio PR-200 работи на честоти FM/AM и е снабдено с практични бутони, за да откриваш лесно станциите и да регулираш нивото на звука. Идеално е за хора, които непрекъснато са в движение и им харесва винаги да имат достъп до любимите си станции. С 20 предварително избрани честоти (10 на лента), любимите ти станции се намират на един «клик» разстояние.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >