Моята кошница

Belkin Surge Protector Security 4 Sockets with USB A+C

Защитен разклонител с 4 гнезда шуко и два порта USB (USB-C и USB-A), поддръжка USB-C PD, кабел с дължина 2 метра, светлинен индикатор за защита и възможност за поставяне на стена или бюро!
Каталожен номер: 4325761
79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Осигури на електронните си устройства защита от пренапрежение до 525 джаула и използвай USB-C и USB-A портовете за по-голямо удобство!

Проектиран с мисъл за сигурността, защитният разклонител с два USB порта (USB-C и USB-A) на Belkin включва светлинен индикатор, който показва, че устройствата са в безопасност.

Спести време с USB-C PD, който зарежда повечето съвременни (съвместими) устройство до 70% по-бързо от традиционните зарядни 5W.

Снимките, които следват са илюстративни: защитният разклонител с два порта USB на Belkin разполага с гнезда тип шуко, за да свържеш до 4 електронни устройства едновременно (3680W max.).

Belkin Connect Surge Protector with USB-C + USB-A
 
 
Защита от пренапрежение до 525 джаула
Намали риска от повреда и удължи живота на електронните си устройства. Индикаторът за защита (Protection Indicator) показва, че си защитен от внезапни колебания на напрежението, които могат да причинят повреда на електронните устройства, сигнализирайки дали разклонителят има нужда от подмяна.
 
 
Бързо зареждане с USB-C PD
Зареждай съвместимите устройства по-бързо и по-ефективно със стандарта за зареждане USB-C PD. Батериите им се зареждат до 70% по-бързо от традиционните 5W зарядни устройства. Прави повече с USB-C и USB-A портове за гъвкаво свързване, допълнителна скорост на зареждане и намаляване на безпорядъка.
 
 
Интелигентен дизайн, кабел 2 метра за по-голяма гъвкавост
Минимизирай рисковете, свързани с използването на електричество и се наслади на по-голяма гъвкавост с кабел с дължина 2 метра. Специално проектираните отвори на гърба на разклонителя позволяват лесното му закрепване към стени или бюра.

Характеристики
    • Тип 4 гнезда
    • Категория 1 до 5 гнезда
    • Бутон on/off Да
    • USB порт 2 (USB 2.0 & USB-C)
    • Защита от свръхнапрежение Да
    • Други характеристики Good Operation Led. Защита за деца
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >