Моята кошница

Turbo-X Surge Protector 6 Sockets

Защитен разклонител с 6 гнезда и LED индикация. Предпазва устройствата ти от резки промени в напрежението на електрическата мрежа!
Каталожен номер: 2930501
25.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Изработен от специален изолационен материал, със захранващ кабел с дължина 1,5 метра, гнезда с изход под ъгъл 45°, така че да могат да се използват всички едновременно, защита от свръхнапрежение и предупредителна LED индикация, защитният разклонител с 6 гнезда Turbo-X предпазва ценните ти устройства и уреди (максимална мощност 3500W, 16A).

Успоредно с това, разполага с прекъсвач със светлинен индикатор, който показва наличието на ток, както и със защита за деца - благодарение на която нямат възможност да вкарват чужди предмети.

Turbo-X
 
 

Сигурността, от която се нуждаеш

Защити устройствата си и подобри работата им с разклонител Turbo-X с 6 гнезда. С практичен суич ΟΝ/ΟFF за по-голямо улеснение и защита, ще предпази устройствата и уредите, включени към него. Можеш да свържеш до 6 устройства едновременно.

Характеристики
    • Категория 6 и повече гнезда
    • Тип 6 гнезда
    • Защита от свръхнапрежение Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >