Моята кошница

dji Goggles 2

Каталожен номер: 4158288
1199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 36.97 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Изпитай тръпката от полета с DJI Goggles 2!

Дисплеите Micro-OLED Dual-HD "ще потопят" сетивата ти в синевата на небето. Поеми контрола в реално време, докато се движиш в небето при максимална честота на кадрите 100Hz.

Предаването на видео DJI O3+ с изключително ниска латентност гарантира ясен и надежден стрийминг, докато изследваш. DJI Goggles 2 са удобни за носене и използване, интуитивни за пилота, благодарение на DJI Motion Controller (съвместим с Motion Controller и FPV Remote Controller 2). Отключи нов начин за заснемане на въздушни кадри!

С DJI Goggles 2, мечтата за полет се превръща в реалност!

DJI Goggles 2
 
 
Ниско тегло, отлична ергономичност
С тегло, което не надвишава 290 грама и антени със сгъваем дизайн, DJI Goggles 2 не само подобряват усещането от полета, но и комфорта на оператора. Удоволствие е да се използват за дълги полети без досаден натиск, благодарение на изключително лекия и дишащ дизайн. Меката сменяема подложка от пяна ергономично пасва на лицето, за да намали изтичането на светлина.
 
 
Чисто, гладко възпроизвеждане на видео и невероятни цветове!
С технология на дисплея Micro-LED (1080p, 700 nits) и максимална честота на опресняване 100Hz, DJI Goggles 2 осигуряват визуално изживяване, различно от всяко друго. Един независим чип за обработка на видео оптимизира плавността и резолюцията на видеото (поддържа предаване с кодиране H.264/H.265), а един 10-битов цветен дисплей разкрива богати детайли в светлините и сенките.
 
 
Иновативен дизайн
Нов оптичен дизайн позволява на DJI Goggles 2 да бъдат по-малки и по-леки. Новата система, състояща се от множество стъклени асферични елементи, осигурява чист и ясен образ във всяка среда. Регулирай диоптрите от +2,0 до -8,0, за да персонализираш изживяването при гледане и да работиш лесно без очила. Заключвайки бутона за настройка на диоптъра, можеш да коригираш диоптъра и ефективно да предотвратиш случайни докосвания по време на употреба или съхранение.
 
 
Сертифицирана защита
Със сертификат TÜV Rheinland Low Blue Light, DJI Goggles 2 разполагат с подобрено качество на дисплея, защитавайки очите ти при всеки спиращ дъха полет.
 
 
Изключително ниска латентност
Стабилното предаване на видео е от съществено значение, когато летиш на открито. Със закъснение до 30ms, DJI Goggles 2 осигурява невероятно изживяване при полет в реално време. Връзката на очилата автоматично превключва между честотните ленти 2,4 GHz и 5,8 GHz, за да поддържа стабилен сигнал за гладко гледане с минимални смущения.
 
 
Технология SyncSmooth
Технологията SyncSmooth осигурява стабилно и гладко предаване на видео за високоскоростна въздушна фотография. Гледането на кадри с DJI Goggles 2 е също толкова удобно, като ефективно намалява напрежението на очите и световъртежа. Алгоритмите за преглед и предаване ма водео на DJI Goggles 2 са оптимизирани за намаляване на "изгубените" кадри и имат подобрено заснемане на изображения и синхронизиране на дисплея.
 
 
Невероятно кино изживяване
Лошо време? DJI Goggles 2 се трансформират в домашно кино. Безжичният Wi-Fi стрийминг поддържа най-популярния софтуер за аудио и видео, и използвайки DLNA протокола, позволява възпроизвеждане на видео директно на очилата. Вграденият усилвател и изходът за звук 3,5mm позволяват синхронизиран аудио изход за поглъщащо кинo изживяване.
 
 
Приложение DJI Fly
Свържи DJI Goggles 2 със смартфон, за да споделиш изживяването по време на полет или да обучиш нови… пилоти.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >