Моята кошница
свежо

JBL Bluetooth Truly Wireless Tune 120 Black

True Wireless слушалки за музикална наслада и безжична свобода, с автономия на батерията до 4 часа и допълнителен калъф за зареждане!
Каталожен номер: 3397572
189.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Pure Bass. Zero Cables: JBL представя Truly Wireless Bluetooth слушалките Tune 120TWS, които предлагат мощен и чист звук JBL Pure Bass, чрез два динамични говорителя 5.8mm (96dB).

Благодарение на функционалните бутони, които се намират на слушалката, можеш да управляваш лесно музиката и обажданията си, а автономията на батерията достига 4 часа. Също така ти осигуряват достъп до дигиталните асистенти (Siri, Google Assistant) с натискането на един бутон.

Постави ги в специалната кутия за зареждане (+12 часа автономия), за да ги предпазиш от драскотини и прах, когато не ги използваш!
JBL TUNE 120TWS Black
 
 
Истинска безжична свобода!
Безжичните in-ear слушалки JBL Tune 120TWS разполагат с ергономичен и красив дизайн, а в комбинация с кутийката за пренасяне - която функционира и като зарядно - предоставят общо до 16 часа (4 + 12 часа), така че да се наслаждаваш на музика и комуникация, където и да се намираш!
 
 
Звук JBL Pure Bass
С JBL Tune 120TWS получаваш on-the-go обаждания и се наслаждаваш на музика през деня. С автономия на батерията до 4 часа, JBL Tune 120TWS ти осигуряват пълна свобода на движение и едновременно с това те свързват с любимите ти устройства.
 
 
Стерео звук, Smart Assistants!
JBL Tune 120TWS ти позволяват да се наслаждаваш на по-качествен и непрекъснат звуков поток, обаждания със стерео звук, както и достъп до дигиталните асистенти Siri и Google Now, за реално hands-free изживяване!

Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Черен
  • Bluetooth version Bluetooth 4.2
  • Обхват До 10 m
  • Време за разговор До 4 часа
  • Време в режим на готовност До 240 часа
  • Други характеристики Music Player
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >