Моята кошница

OPPO Enco Air 4 Pro Midnight Black

Със свързване Bluetooth® 5.4, динамични драйвери 12,4mm с титаниево покритие, Noise Cancellation, степен на защита IP55 и автономия до 44 часа общо с калъфа за зареждане!
Каталожен номер: 4575253
179.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Revel in the Rhythm: OPPO Enco Air4 Pro — най-новото допълнение към серията OPPO Enco Air със значителни подобрения в качеството на звука и живота на батерията. Пренеси музикалното си изживяване на следващото ниво.

 

Свързват се чрез Bluetooth® 5.4 и разполагат с Ultra-Low Latency Game Mode (47ms), чрез който ще изпиташ абсолютна синхронизация на картина и звук, за да подобриш гейминга. В същото време, включват алгоритъм за намаляване на околния шум за отлично качество на комуникацията при обажданията ти.

 

Леки, 4,4g всяка, те са създадени за комфорт и музика през целия ден. Сензорната повърхност отстрани на слушалките осигурява директен достъп до управлението на техните функции.

OPPO Enco Air4 Pro Midnight Black
 Bluetooth® 5.3
Свързване
Bluetooth® 5.4

Безжичните слушалки поддържат Bluetooth® 5.4 за свързването им с две любими устройства! С ниско забавяне на звука и висок битрейт ще можеш да се потопиш в играта или любимата си музика, както никога досега!

Έως και 44 ώρες
Автономия
До 44 часа

С батерия 58 mAh на слушалка, можеш да се наслаждаваш на музиката си в продължение на 12 часа без прекъсване, а след това да ги презаредиш в калъфа им, за да започнеш всичко отначало.

WF-SP800N IP55
Устойчивост
Водоустойчивост
Наслаждавай се на музика навсякъде, без да се притесняваш от изпотяване или дъжд, тъй като слушалките имат степен на защита IP55.
 
 
Потопи се в любимата си музика!

Със сертификат TÜV Rhineland, висококачественото шумопотискане ще те потопи в любимата ти музика. С изживяване, което достига 49dB дълбочина и 40000Hz честотен диапазон, можеш да премахнеш всичко, което те разсейва! Разполагат с три опции за noise cancelling, а интелигентният режим transparency mode ти позволява да говориш с хората около теб и да движиш безопасно в града.

 
 
Чист и мощен звук

Най-доброто качество на звука е възможно благодарение на новия стандарт LHDC 5.0, който намалява загубата на честоти по време на трансфер и предлага по-висок битрейт, така че можеш да придобиеш представа за студийното качество на звука. Големите драйвери 12.4mm предоставят динамичен звук, а диафрагмата с титаниево покритие дава уникална детайлност! Разтърсващ бас, меки средни тонове и кристално чисти високи! 

 
 
Слушай през целия ден

С автономия на батерията общо до 44 часа (слушалки + калъф) можеш да се наслаждаваш на любимата си музика през целия ден. В редките случаи, в които ще останеш без батерия, 10 минути зареждане в калъфа ще стигнат за 4 часа слушане! Носи ги дори в дъжда или по време на тренировка, тъй като са устойчиви на прах и вода със степен на защита IP55.

 
 
Безупречно свързване

С протокола Bluetooth 5.4 имаш ниско забавяне на звука (само 47ms) и стабилна връзка с минимални смущения. Свързваш се с устройствата си бързо и надеждно всеки път. Свържи се с 2 устройства едновременно, като например с телефон и таблет, а с Google Fast Pair и сензорните контроли ще се насладиш на пълен контрол.

Характеристики
    • Тип Truly Wireless
    • Цвят Черен
    • Bluetooth version Bluetooth 5.4
    • Микрофон Да
    • Автономия на батерията До 12 часа & 44 часа с калъфа
    • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
    • Обхват До 10 m
    • Чувствителност 112.0 dB
    • Водоустойчивост Да (IP55)
    • Други характеристики Noise Cancellation
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >