Моята кошница

Sony Bluetooth Headphones WH-XB900NB Black Noise Canceling

С изключителни баси и усъвършенствано шумопотискане слушалките WH-XB900N се фокусират изключително върху музиката!
Каталожен номер: 3280519
369.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Шумопотискащите слушалки WH-XB900N принадлежат към серията EXTRA BASS™ на Sony и подсилват ниските честоти за изключителен бас. Специален канал за бас на корпуса им и повишената херметичност между говорителите и тъпанчетата на ушите спомагат за създаването на прецизен, силен ритъм, който дава енергия на всяка песен. Въпреки това слушалките запазват чистотата на вокалите за изключително богато и добре балансирано слушателско изживяване.

Разполагат с вграден микрофон, за да отговаряш на обаждания hands-free от съвместими смартфони, въртяща се и ергономична конструкция, батерия, която издържа до 30 часа възпроизвеждане, както и с възможност за бързо зареждане, съвместимост с приложението Headphones Connect, както и гласова асистенция (Google Assistant, Amazon Alexa)* за по-интелигентна употреба!

 

* Google Assistant и Alexa не са налични за всички страни/региони и езици.

Turbo-X
 
 
Технология за шумопотискане

Изключи се от околния свят и се наслади на собствения си купон с цифрово шумопотискане и качество на звука с EXTRA BASS!

 
 
Безжична свобода с NFC & Bluetooth!

С безжичната технология за комуникация в близко поле (NFC) и Bluetooth, вече не са необходими кабели и сложни инсталационни процедури. Просто докосни до слушалките устройство, поддържащо NFC, свържи се бързо и се наслади на музикалната си селекция. Нямаш NFC? Свържи се чрез Bluetooth и си готов!

 
 
Елегантен дизайн, удобно прилягане!

Какъвто и да е личният ти стил, шумопотискащита слушалки WH-XB900N са подходящи за теб благодарение на опростения, елегантен и усъвършенстван дизайн, с едноцветен акцент на корпуса. Меките наушници осигуряват дълготраен комфорт, за да се наслаждаваш на любимата си музика.

 

 
 
Контрол на върха на пръстите ти!

Смени песента, увеличи или намали силата на звука и отговаряй на обаждания, натискайки или плъзвайки пръст по сензорната повърхност на корпуса на слушалките. За режима за бързо внимание просто докосни дясната слушалка и силата на звука на музиката ще се намали автоматично, за да чуваш обкръжаващи звуци – от човек, който ти задава въпрос в кафене, до съобщенията на железопътните гари.

 

 
 
Разговор с едно докосване!

Общувай без да сваляш слушалките си. Постави ръката си върху дясната слушалка, за да намалиш звука и да започнеш разговора веднага!

Характеристики
  • Употреба Музика
  • Форма Over ear
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Свързване Bluetooth
  • Автономия на батерията До 30 часа
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Други характеристики Noise Cancellation
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >