Моята кошница

Turbo-X Bluetooth Truly Wireless Onyx Graphite Black

Multipoint Truly Wireless слушалки Bluetooth 5.0 за музикална наслада и свобода на движенията, с водоустойчив дизайн (IPX6), голяма автономия и допълнителен калъф за зареждане (USB-C)!
Каталожен номер: 3431568
99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Оборудвани с Qualcomm Chipset (QCC3020) и Dual Drivers, Bluetooth 5.0 слушалките Turbo-X Truly Wireless Onyx подхождат напълно на съвременния активен начин на живот, предлагайки нотка лукс!
 
Водоустойчивата им здрава конструкция позволява да се наслаждаваш на любимите си  playlists, да осъществяваш и отговаряш на телефонни обаждания с кристален звук, както и да използваш дигиталния асистент на Apple, Siri, където и да се намираш. Ако желаеш, можеш да ги свържеш с две устройства (Multipoint), като автономията на батерията им достига 6 часа, само с едно зареждане (120 часа за разговор общо). 
 
Придружават се от кабел USB-C към USB-C за по-голяма гъвкавост, три чифта меки eartips с различен размер за лесно поставяне и специален калъф за зареждане USB-C (2000 mAh с Fast Charging), за да ги предпазваш от драскотини и прах, когато не ги използваш!
Turbo-X Bluetooth Truly Wireless Onyx
Qualcomm® TrueWireless™
Chipset
Qualcomm® Chipset QCC3020
С технологии TrueWireless™ на Qualcomm®, Chipset QCC3020 е създаден, за да предоставя подобрено изживяване при слушане с висококачествен звук и дълъг живот на батерията.
In-ear Design
Тип
In-Ear
С три (3) чифта меки ear tips с различен размер, Turbo-X Truly Wireless Onyx прилягат стабилно в ушите ти, за да се движиш без проблем.
Battery Stamina 20000mAh
Батерия
6h + 114h
Автономията им достига 6 часа, а със специалния калъф за презареждане на батерията още 20 пъти (2000mAh), достига общо 120 часа!
Bluetooth 5.0 + Siri
Свързване
Bluetooth 5.0
Свържи Turbo-X Truly Wireless Onyx чрез Bluetooth 5.0 с твоето устройство и започни веднага комуникацията, тъй като сега можеш да даваш и гласови команди (Siri).
IPX6 splashproof
Устойчивост
Водоустойчиви (IPX6)
Устойчивата на пръски (splashproof) конструкция и сертификатът IPX6 гарантират устойчивостта на слушалките, така че да избегнеш случайните инциденти с вода.
 
 
С подписа на Qualcomm®
С Qualcomm® Chipset (QCC3020) и аудио технологии cVc™ & aptX™, слушалките Turbo-X Truly Wireless Onyx удовлетворяват всяка нужда от звук в движение. Едновременно с това се свързват към любимите ти устройства, тъй като разполагат с технология Multipoint, така че да се освободиш веднъж завинаги от кабелите.
 
 
Голяма автономия, безупречен звук!
Проектирани за балансиран звук и по-ниско изкривяване във високите честоти, Turbo-X Truly Wireless Onyx интегрират Dual Drivers (20Hz~40KHz, 92±3db), които осигуряват по-добро акустично изживяване. Използвайки калъфа за зареждане, предоставят до 120 часа за разговор, като са винаги в готовност, тъй като времето, необходимо за пълно зареждане на батерията, не надвишава 1 час (Fast Charging). 
 
 
Безжично изящество!
С уникална ръчна изработка и поддръжка на гласови команди, Turbo-X Truly Wireless Onyx не се отличават само с високата си естетика, но и с интелигентността си. С натискането на един бутон Siri е на твое разположение. Организирай срещите си, търси инструкции или прослушай съобщенията си и продължи с работата или тренировката си. С обхват до 15 метра и огромна автономия, за да направиш ежедневието си малко по-лесно!

Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Черен
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Време в режим на готовност До 150 часа
  • Време за разговор До 6 часа
  • Обхват До 15 m
  • Други характеристики Multipoint. Music Player
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >