Моята кошница
свежо

Xiaomi Buds 5 White

Елегантни, леки и устойчиви (IP54) слушалки с ергономичен дизайн за безупречно и приятно изживяване при слушане, с Qualcomm® aptX™ Lossless, HARMAN AudioEFX, троен микрофон и голяма автономия!
Каталожен номер: 4634233
229.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Xiaomi Buds 5 разполагат с вътрешен и външен динамичен драйвер с двоен магнит 11mm, в комбинация с тръба на субуфер и усъвършенствана софтуерна настройка за мощен бас и оптимизация на високите честоти.

Поддържат аудио кодиране Qualcomm® aptX™ Lossless за звук HD (16-bit/44.1kHz) без загуби. HARMAN AudioEFX съчетава аудио софтуер и настройка, за да осигури висококачествен звук.

Разпознават и проследяват позицията на главата чрез вграден сензор за 3D слушане. Поддържат 5 предварително зададени EQ настройки и имат 3 микрофона + AI шумопотискане за разговори. В допълнение, предлагат устойчивост на шум от вятър до 12m/s по време на разговори.

Xiaomi Buds 5 разполага с голяма автономия на батерията (39 часа в комбинация с калъфа за зареждане). С режима на запис, можеш да записваш до 3 часа с натискане на един бутон или да записваш директно чрез Xiaomi Earbuds app с един клик докато си свързан.

Xiaomi Buds 5 White
 
 
Чист звук, чиста наслада 
Xiaomi Buds 5 интегрират Qualcomm® aptX™ Lossless и Hi-Res Audio, както и драйвери с двоен магнит за мощен бас. С Harman AudioEFX за реалистичен звук, три микрофана с AI премахване на шума, което може да се справи с силен вятър 12m/s за по-ясни разговори, запис на аудио (записите не са разрешени за търговска употреба и трябва да отговарят на местните закони и разпоредби) и страхотен звук с активно шумопотискане, преобразяват забавлението и комуникацията ти.
 
 
Динамичен драйвер с двоен магнит 11mm за Hi-Fi качество на звука
Разполагат с вътрешен и външен динамичен драйвер с двоен магнит 11mm (16~40kHz) с голяма сила на магнитното поле, в комбинация с тръба на субуфер, настройката осигурява мощен бас и широка звукова сцена (soundstage). Добавено е и черно полимерно покритие за оптимизиране на високите честоти за по-балансирано звуково представяне (данните идват от вътрешните лаборатории на Xiaomi).
 
 
HARMAN AudioEFX | Перфектна настройка на звука
Harman AudioEFX съчетава аудио софтуер и настройка въз основа на сътрудничеството на експерти от Harman и Xiaomi, за да осигури висококачествен звук за по-приятно слушане.
 
 
Леки и здрави
Xiaomi Buds 5 са удобни дори след продължителна употреба. Всяка слушалка тежи около 4,2 грама, осигурявайки леко и удобно изживяване за продължителни периоди на използване (данните са от вътрешните лаборатории на Xiaomi, действителните данни може да варират в зависимост от околната среда и методите на тестване).
 
 
Дизайн Semi in-ear | Ергономично прилягане
Базирани на голям брой видове ушни канали, слушалките са прецизно проектирани да пасват на различни уши, като не само подобряват естетиката, но и намаляват напрежението, за по-удобно прилягане (комфортът за ушите може да варира от човек на човек). Подобреното съотношение на разпределение на теглото гарантира по-стабилно прилягане.
 
 
Модерен дизайн. Модерен стил.
Позлатеният елемент NCVM предлага лъскав метален блясък. В комбинация с впечатляващия дизайн Halo, предлага естетическа наслада, която предизвиква неограничено въображение в акустичното ти пътешествие.
 
 
Вграден триизмерен звук
Xiaomi Buds 5 могат динамично да разпознават и проследяват позицията на главата ти чрез вграден сензор за поглъщащо 3D слушане. За да активираш 3D звука, трябва да изтеглиш Xiaomi Earbuds App и да го активираш в настройките на звука (деактивирано по подразбиране). Увери се, че Bluetooth® е актуализиран до последната версия (модели, които в момента го поддържат: Xiaomi MIX Flip, Xiaomi 14T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 14, POCO F6 Pro, POCO X6 Pro, POCO F6, Redmi Note 13 Pro+ 5G, Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 и скоро ще бъдат добавени и други модели).
 
 
Semi-in-ear с шумоизолация | 3 микрофона + AI премахване на шума за разговори
Комуникирай по всяко време и навсякъде: Xiaomi Buds 5 разполагат с три вградени микрофона, които работят с базиран на AI алгоритъм за премахване на шума при повикване, за да насочат и елиминират околния шум по време на разговори, позволявайки ясна комуникация дори в шумна среда.
 
 
Голяма автономия на батерията | Бързо зареждане
Наслади се на музика без прекъсване: с впечатляваща автономия, която достига 39 часа, когато се използват с калъфа за зареждане. С бързо зареждане, 10 минути зареждане за 2 часа слушане (всяка слушалка предоставя до 6,5 часа автономия с едно зареждане).
 
 
Емблематично изживяване | Забавяне само 73ms
Когато използваш телефон с платформа Qualcomm®, забавянето може да бъде едва 73ms, предоставяйки бърз и прецизен отговор за гладко изживяване. Изисква активирането на aptX™ Adaptive codec в раздела на страницата с настройки Bluetooth® (съвместими модели: Xiaomi MIX Flip, Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 14, POCO F6 Pro, POCO F6, скоро ще бъдат добавени и други модели).
 
 
Запис на звук при всеки сценарий
Дай воля на креативността си — с новия режим на запис, можеш да записваш до 3 часа с натискане на един бутон (това е общото време за запис на двете слушалки заедно) или да записваш директно чрез Xiaomi Earbuds app с един клик (версия на фърмуера 3.0.9.2 или по-нова за възможно най-добро изживяване) докато си свързан (когато в слушалките има съхранени аудио файлове, прехвърли съдържанието на смартфона си чрез Xiaomi Earbuds app, преди да продължиш с актуализацията на фърмуера).

Характеристики
    • Тип Truly Wireless
    • Цвят Бял
    • Bluetooth version Bluetooth 5.4
    • Микрофон Да
    • Автономия на батерията До 6.5 часа & 39 часа с калъфа
    • Обхват До 10 m
    • Водоустойчивост Да (IP54)
    • Други характеристики Noise Cancellation. Multipoint
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >