Моята кошница

Turbo-X Gaming Headset 7.1 Nemesis

Gaming Headset със 7.1 Virtual Surround чрез USB, както и жак 3,5mm за максимална съвместимост, гъвкав микрофон и ергономичен дизайн за безкрайни gaming сесии!
Каталожен номер: 3527948
79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Gaming Headset Turbo-X 7.1 Nemesis е лек и устойчив, идеален за streamers и gamers, които търсят set с високо качество за PC, на достъпна цена!

Включва мощни говорители 50mm (110+/-3db, 20Hz–20,000Hz, 32Ω), жак 3,5mm за максимална съвместимост, но и поддръжка на звук 7.1 Virtual Surround чрез звукова карта USB (108B chipset) с практичен in-line контролер, както и микрофон (-42dB+/-3db), чиято позиция се адаптира към нуждите ти.

Успоредно с това, ергономичният дизайн, меките наушници и регулируемата метална лента за глава обещават комфорт и устойчивост, дори след дългочасова употреба.

В опаковката, освен Gaming Headset, ще отриеш и един специален разделител-преходник (в случай че компютърът ти има отделни вход за микрофон и аудио изход), допълнителни ear-cups, звукова карта USB и практичен калъф (pouch bag).

Gaming Headset Turbo-X 7.1 Nemesis
 
 
Звук 7.1 Nemesis!
Наслади се на игрите с Gaming Headset Turbo-X 7.1 Nemesis, който предоставя двоен интерфейс на свързване: жак 3,5mm, за да го свързваш към стационарни и мобилни устройства, които разполагат с аналогов изход за слушалки, както и звукова карта USB (108B chipset), която подобрява възможностите му и те пренася в центъра на играта със звук 7.1 Virtual Surround. И в двата случая, подвижният микрофон гарантира, че гласът ти ще се чува изключително ясно и чисто!
 
 
Лека конструкция
С минималистичен и ергономичен дизайн, Gaming Headset Turbo-X 7.1 Nemesis ще пасне идеално на главата ти. С регулируема лента за глава и меки наушници за максимален комфорт. Също така, леката метална конструкция му придава по-голяма устойчивост, без да те натоварва.

Характеристики
    • Форма Over ear
    • Свързване С кабел
    • Микрофон Да
    • Звук Virtual Surround 7.1
    • Интерфейс на свързване USB 2.0 / mini Jack 3.5mm
    • Конзола PC
    • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 kHz
    • Чувствителност 110.0 db ±3 dB
    • Импеданс (ohm) 32 Ohm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >