Моята кошница

HUAWEI Band A2 Black + Powerbank 6700mAh

Измерва сърдечния ритъм, разполага с OLED дисплей 0,96", автономия на батерията до 9 дни и уникален дизайн! Сега в комплект с Powerbank 6700mAh!
Каталожен номер: 3277402
89.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Води Fit начин на живот със стил чрез Huawei Color Band A2! Идва с голям OLED дисплей 0,96", предоставяйки автономия до 9 дни, за да не се налага да я зареждаш често. Интегрира сензор за сърдечен ритъм, който измерва непрекъснато твоя пулс, а при тренировка виждаш с един поглед колко интензивно се натоварваш. Устойчива е на пръски, следи всяка твоя активност, дори и съня ти и ти дава възможност да си поставяш нови цели. Идва с мощен powerbank на Huawei с капацитет 6700mAh, за да не оставаш без батерия.

Turbo-X
Turbo-X
Технология на дисплея
OLED

С голям OLED дисплей 0,96", за да виждаш повече информация с един поглед.

Turbo-X
Автономия на батерията
До 9 дни

Зареждането не е тема, която ще те занимава всекидневно, тъй като автономията на батерията достига 9 дни.

Turbo-X
Bluetooth
4.2

Свържи Huawei Color Band A2 към смартфона си чрез Bluetooth 4.2, за да прехвърляш всички данни за физическото си състояние с лекота.

 
 
Отчита всеки… heart beat

Отчита сърдечния ти ритъм с лазерна технология. Носи Color Band A2 на Huawei, за да те информира за сърдечния ти ритъм през целия ден.

 
 
Виж в реално време интензивността на тренировката си

Проследявай в реално време колко интензивно тренираш, така че да знаеш какво ниво поддържаш. Отчитайки непрекъснато сърдечния ти ритъм, Color Band A2 ти показва една разбираема диаграма с интензивността на твоята тренировка.

 
 
Постави си цели

Избери подходящите за теб упражнения, поставяй си цели всеки ден и си определи тренировъчни програми, а Color Band A2 ще бъде на китката на ръката ти, за да ти напомня за упражненията, които трябва да направиш, да проследява постиженията ти и да регистрира напредъка ти, ако успееш да увеличиш интензивността на тренировката.

 
 
Няма да останеш без батерия!

С Powerbank на Huawei с капацитет 6700 mAh, няма нужда да приоритизираш устройствата, които искаш да заредиш. Разполага с USB порт и обща мощност 4A, за да зареждаш смартфона или таблета си. Този powerbank е много лек, малък на размер и може да се зарежда лесно чрез micro USB кабел. Също така, има специален порт за отделен кабел Lightning или Micro-USB (включват се в опаковката).

 

Характеристики
  • Тип Smartband
  • Модел ColorBand A2
  • Тип дисплей OLED
  • Диагонал на дисплея 0.96 inches (2.4 cm)
  • Съвместимост Android / iOS
  • Bluetooth v4.2
  • Водоустойчивост Splashproof
  • Тип батерия Li-Ion
  • Автономия на батерията До 9 дни
  • Други характеристики Сензор за сърдечния ритъм/ Измерване на изминато разстояние/ Крачкомер/ Памет за дейности / Изчисляване на изгорените калории/ Мониторинг на съня
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >